En underbart fin låt bara! :)

En superfin, bra och tänkvärd låt som jag och en kompis sjöng i kyrkan i typ Mars :)
Skriver inte så mycket om den, texten finns där och lyssna och tänk själv tänker jag :)
DEN E SÅ BRA! :)


Jonathan Thulin - My Heart is Ready (Feat. Nicole Serrano)




With him I am strong...

"With him I am strong" som det står på min nya header är nya mottot, sommarens motto, på min blogg och ja, med him menar jag Gud. Jag har så tydligt märkt att mina problem, mina moodswings och sånt är så mycket lättare att handskas med när jag försöker fokusera på gud istället. Han hjälper mig att tänka om på något vis. Ibland kan jag inte ens förklara det jag bara fokuserar på honom och på något vis känns det inte lika tungt :) Ett starkt tips!!

Hur gör jag när jag vill fokusera om då? Tro mig, jag tycker inte alltid, jag tycker nästan aldrig, att det är enkelt så om det är svårt så är det bara att fortsätta försöka! :)

* Jag gör oftast så att jag börjar med att bara tänka på framtiden som Gud har för mig och att det som händer inte ska få sabba det. Det kommer att komma nåt bra av det som händer omkring mig även om jag inte kan se, även om jag aldrig får se det så är det så. Kanske bara är så att det inte handlar om mig :)

* Sedan har jag min grymma bok som jag har läst ur så länge nu :P "Striden i ditt sinne" av Joyce Meyer, den är så bra så om du inte läst den tycker jag verkligen att du ska ge den ett försök :) Och annars finns det säkert någon annan bok att ta till! :) Det finns en annan grym bok annars har jag hört, Bibeln tror jag den heter ;) Där finns Guds löften och han har mycket att säga oss där :) Jag, personligen, gillar att läsa ur ordspråksboken, psaltaren, predikaren, romarbrevet och Korinthierbreven. Jag tycker dom är bland de lättare att läsa och jag hittar mycket som hjälper mig framåt :)

* Nu brukar jag ha fått tillräckligt med fokus för att kunna be, jag är sådan att jag har svårt att koncentrera mig när jag ska be och kan tänka att många fler kan tycka att det är svårt. Men då går det ju alltid att be högt, det har hjälpt mig jättemycket och ibland kanske det får bli lovsång och sådant istället för att det är "det humöret" jag är på :)



Predikaren 7:15
"På lyckans dag skall du vara lycklig, och på olyckans dag skall du tänka så: Gud har gjort även denna dag, och människan har inget att klandra honom för."




With him I am strong..







RSS 2.0