Haft en bra helg och ikväll äre dags att tjäna pengar =)

Så helgen började ju hos syster, vi va o bada, åt lite jordgubbar och kollade på massa Baywatch :D På lördagen så kom ju Marcus dit också så då drog vi iväg, jag, madde, marcus och martin för att bada och sola än en gång =) det vart lite molnigt och nästan småkyligt ibland så vi blev inte iväg länge! =) när vi kom hem satte jag och syster igång med maten som vi tänkte servera =) det blev skinkrulle och till den så gjorde vi en somrig sallad med ruccola, tomat, gurka, rädisor och massa mango!! supergott var det!! =9 Ingen efterrätt utan istället fick pojkarna diska och vi kunde andas ut lite, kollade in vilka filmer som gick på bio i Jönköping och åkte in framåt kvällen för en fika på Claras och sen bio, "The proposal" -- ännu en gång för att överdriva med superlativen, grymt bra film!! ;)

Jag och marcus drog hem till Gvd efter det och i söndas vare dags för sol och bad igen, drog ill örerydssjön denna gången, min favoritsjö!! Där låg vi hela dan, blev mycket bad och en del färg med faktiskt, brände mig lite men det gör inget, det har ju lagt sig nu så =) När man kom hem var man ändå rätt seg av all sol så innan maten var klar satt vi och tog igen oss i hammocken =)

Det har varit en riktigt bra helg och det känns lite tärt att det är två och en halv vecka kvar tills vi ses igen!!

Ikväll blire dags att jobba igen med, sätter igång på riktigt nu, men typ 3nätter/vecka ska ja nog klara av ändå!! =)




Ha det gött!

Sola med syster!! =)

Ska iväg till min syster snart, det blir buss till Jkpg och sen vidare med tåg därifrån till Forserum =) Vid ett är jag framme typ om det är fint väder då så ska vi dra till en sjö och mysa!! =) Det ser man fram emot!! :D ska ta med vår boll så man kan bada också! :D hehe

Igår var min kära vän Samuel här och jag hade så fruktansvärt kul!! =) Vi gjorde egentligen inte så mycket, han blev introducerad av min glass och vi tog en promis till Kvantum annars så hängde vi endast! =)

Jaja, jag måste packa ihop mina grejer så jag kan sticka! =) Marcus kommer dit imorrn med! Kommer nog bli en bra helg det här!! Måste ju passa på, börjar jobba nästa vecka så. =)


Ha det gött!!


"Bad" och sol på Tjörn =)

Sol och underbart!!! =)

Ida har Caroline badat ute på riktigt för första gången iår!! :D Måste dock göra endel besvikna var i en uppvärmd utomhusbassäng, men det e ok tycker ja!! ;) Efter lite sol och bad med Sofie så åkte vi in till Värnamo för att fika lite innan hon skulle börja jobba och då gick ja omkring lite i affärerna och njöt för mycket av vädret!! :D Älskar detta!! :D Nu när man skaffat insektsnät med så kan ja ju vädra ordentligt på kvällen och värmen e ju knappt ivägen då ju!! :D

Solade lite till hemma och köpte ingredienser till den underbara glassen som gav mig flera vänner på skolan, ;), tänkte göra den sen så finns den färdig att njuta av imorrn iallefall!! =)

Imorrn får vi se om ja kanske skulle ta och satsa på en sjö till och med! Slå på stort! ;) Samull kommer sen bara så kan vara smidigare att stanna hemma och solmysa på baksidan! =) har ju fått nya numret av Hänt Bild så kan ju inte bli bättre!! ;)

Ha det gött!


Japp, det blev luggen med! =)

Fixade luggen också! =) Den hade blitt rätt lång sen sist så det var en del att klippa =) Tänkte att jag skulle lägga ut en bild på resultatet! =)



Ha det gött! =)

Mitt finfina rum!!

För jag är klar!! :D Allt är städat och iordningställt, ska bara bädda sängen och så sen äre klart! =) Ska införskaffa någon ram sen med tänkte jag och så vill jag ha en växt i fönstret, en sån som hänger ner lite men det får bli när ja har råd =)


Nu ska jag nog gå och klippa till luggen lite, tänker riktig lugg med mittbena igen! =) växer ju ut sååå tror det får bli så =)

Ha det gött!!

Betel ett minne blott..

Då är man hemma igen, sitter och ska ta tag i det här rummet och försöka få det lite snyggare =) Lite seg ida bara så har inte kommit så långt.

Känns som om det är så sjukt länge sen jag sluta på Betel nu, men sen har man ju i princip inte haft någon kontakt med någon från skolan heller så de ee la därför. Men det ee såhär det brukar bli, så peppad att inte förlora sina nya vänner men sen är man som vanligt mer vän med dom än vad dom e med mig sååå då blire la så.

Längtar så till helgen när Marcus kommer hit, visst de e ju bara någon dag sen men ja kan sakna rätt bra ändå kan ja lova ;)

Ska hämta ut en extern hårddisk snart med =) Ska bli skönt att slippa sitta och rensa datorn och radera massa hela tiden sen!! =)

Ha det gött!

Dags att resa hemåt..

Har precis trimmat marcus hår lite och ska snart bege oss till stan och käka innan jag ska åka hem =) Har haft det så sjukt bra här i två veckor nu så det känns lite sådär att åka hem, sjukt mysit ställe det här =) Riktig semester ju!! =)

När man kommer hem äre dags att sätta igång med rummet igen!! Ska bli klar till nästa helg och det är inte så mycket kvar så de ee nog inga problem =) Ska sätta igång imorrn redan!! =) Sista lediga veckan nu innan man börjar jobba massa så så länge det inte är alldeles för fint väder så kommer jag bara satsa på rummet!! =)

Ha det gött!

Glad midsommar!!

Marcus jobbar ida så jag är själv här till efter sex någon gång men nog ska jag klara mig ändå =) Frågan e la va man ska hitta på mer :P

Ikväll blire la till Simon och jag kommer få använda min klänning!! ;D Funderar på att ha på mig den hela dan mend e ee ju inge vidare väder men ändå! =) Kör nog på det! =)

Ha det gött!!

Denna underbara ö!! =)

Sitter i en källare på Tjörn nu, faktiskt en anledning till min inaktivitet här, det här är nog tredje gången jag ens är vi en dator sen förra måndagen =) Har inte blivit av, har ju ändå bättre saker för mig!! =)

Ida har det ju varit riktigt najs väder så drog bort och sola lite, bada till och med nästan i havet för första gången iår :P Lr jag gick ut till knäna typ iallefall =) Det va sså mysit!! =) Blev en liten promis med Tessan och Linus sen med innan vi drog till en annan Linus för lite pankakor och nu sitter jag i Marcus källar och lyssnar på när han klinkar lite på gitarren =)

Förutom att jag ska kolla min hals så har jag det underbart!!! =)

Skriver nog inge mer nu, ni får fråga om ni vill veta nåt mer! =)

Ha det gött!!

Man borde kanske rösta men det skulle inte vara rätt!!

Jag skulle ta mig en tripp in på Bilddagboken precis och det stog  "Servrarna har gått iväg för att rösta i EU-valet, de är strax tillbaka!" Så då tänkte jag till om jag kanske borde rösta och nej!! Grejen är den att jag är så sjukt INTE insatt och har verkligen ingen koll och då kan man ju inte rösta bara för röstningens skull, känns lite fel! Sorry guys, men ska försöka sätta mig in mer till nästa val! =)

Hade sista brevidnatten inatt, fast det blev inte brevid för en ordinarie var sjuk och de satte inte in någon ny för henne eftersom jag ändå var där så då fick jag jobba min första riktiga istället! =) Men det är faktiskt rätt lugnt för det är ändå tredje sommaren där nu och stora delar kommer jag ihåg ändå!! Sen var det en lugn och rätt skön natt så tiden kanske gick lite långsamt men nu är jag iallefall hemma utvilad, typ, och redo för resten av dagen! =)

Ha det gött!


Snart beger det av igen =)

Sitter och laddar det sista inför natten nu =) Har fått en del gjort ida! :D Har kommit en bra bit i upp packningen och har klippt pappa nu precis så då har ja tjänat in en liten summa till gbg iallefall =) Hoppas jag hinner med mamma också! Men orkar nog inte nu för jag tänkte sova och käka lite innan jobbet med =)

Längtar tills helgen är här ändå! =) Tills den är över! :P

Ha det gött! =)

Första natten avklarad!! =)

Inatt var första natten på jobbet =) Gick ju bara brevid men det var kul! =) Det kändes bra och jag blev glad av det =) Nu på "morronkvisten" känner man ju sig lite lättirriterad kanske men är ju inte van vid dygnsrytmen än! =) Ska jobba inatt med sen äre antagligen inget på tre veckor, sjukt lång tid men vad kan man göra åt saken liksom =)

Skulle kanske klippa pappa med innan dom åker iväg på fredag, funderar lite på när man ska göra det, idag lr imorrn fåre bli, mamma ville också klippa sig. Behöver ju pengarna inför Gbg så det blir så bra så!! =)

Ska till Jkpg på freda me tror ja, till pingstkyrkan och på söndag skulle min bror välkomnas in i församlingen. Det låterbra!!!

Borde egentligen fixa med packningen nu men ja e så seg asså!! :P Sjukt!! =)

Aja
Ha det gött! =)

Första natten! =)

Inatt är min första natt på Vitsippan =) Känns bra, ska bara gå brevid dom två som är nu men det är skönt, blir lite uppfräshad i minnet om hur allt funkar =)

Lite sämre väder idag med ju, inte så dåligt men lite molnigt så tänkte bara skriva lite här sen sätta igång med upppackning och fixning av mitt rum! =) Vore så skönt om jag skulle vara klar till helgen så är det fint när jag kommer hem från Tjörn sen! =)

Ska kolla på ett rum i Gbg med när jag kommer dit nu, får se om det e något som funkar, skulle vara skönt om det löser sig med det! =)

Jaja, nu ska jag väl ta tag i rummet då!!

Ha det gött! =)

Lekt med bloggen igen =)

Har fixat lite här igen =) Fast har en till version på header och vet inte vilken jag ska använda, vad tycker ni, den jag har nu eller denna:



Jo men de ee rätt så lika men aa, vilken?? =)

Funderar  på om det kommer funka att vara uppe så sent inatt =) Vet ju inte vad jag ska göra i så fall :P

Vilken underbar värme!!

Så sjukt varmt och skönt har det ju varit idag, fattar inte varför ja e inne just nu men anyway! :P Har lagt ut min lilla cykel på blocket, hoppas verkligen på att bli av med den, lite trött på den sortens cykel, vill ha en vanlig damcykel istället =) Men får se om någon nappar!!

Ska nog gå ner och göra mig en macka och gå ut och sätta mig igen, inatt ska vi va uppe länge så jag sover länge imorrn och det blir lättare med jobbet imorrnnatt =) Låter som en bra idé, det kör vi på!! ;)

Ha det gött!!




Där har vi den lilla cykeln som
förhoppningsvis ska få sig
en ny ägare ;)

Sol igen asså!!

Vädret gör det inte enkelt för mig att ta itu med packningen asså!! Det blir så sjukt varmt på mitt rum om det är fint väder eftersom jag har solen i princip hela dagen på mina fönster! Men vem är jag att klaga!! Ut och sola är så fruktansvärt underbart så det blir det jag gör istället!! =)


Ha det gött!

RSS 2.0