Hot or Cold!

Igår vare en riktigt rolig och härlig dag! =) Okej, jag gick upp lite tidigt men jag överlevde det ;) Skulle vara i kyrkis halv tio för att öva lovsång inför mötet och sen vil elva drog allt igång! Det var som sagt första gången jag var med i lovsångsteamet och det var så SJUKT roligt!! :D Tänk att man får ära Gud på ett sätt som man verkligen älskar! :D Sen talade Scott Wilson om Uppenbarelseboken 3:14-19;


"Och skriv till ängeln för församlingen i Laodikeia:
Så säger han som är Amen, det trovärdiga och sanna vittnet, början till Guds skapelse. Jag känner dina gärningar, du är varken kall eller varm. Om du ändå vore kall eller varm! Men nu är du ljum och varken varm eller kall, och därför skall jag spy ut dig ur min mun. Du säger: jag är rik, jag har vunnit rikedom och saknar ingenting. Och du förstår inte att just du är eländig och ömkansvärd och fattig och blind och naken. Jag råder dig att hos mig köpa guld som har renats i eld så att du blir rik, och vita kläder så att du kan klä dig och dölja din skamliga nakenhet, och salva att smörja dina ögon med så att du kan se. Jag tillrättavisar och tuktar alla dem jag älskar. Visa iver och vänd om!"




Han talade om att vara varm eller kalla och INTE ljummen! Bland annat sa han att bibelstället inte säger att varmt och kallt är motsatser, utan de är snarare startpunkter. Att man kan ställa sig frågan, är jag lika överlåten till Gud och lika engagerad som jag var i början? Jag borde ju ge mycket mer i min livsstil idag än när jag började! =)

Ha sa också att det inte står att varm är det enda alternativet, det står varm ELLER kall. Sedan står det inte att man måste vara extrem. Men att definiera sig själv, är jag varm eller kall? Vad står jag för?

Det sista han talade om var att det inte står att varmt handlar om passion. Vi kan inte göra folk passionerade men vi kan försöka göra dom aktiva! Och om man först engagerar sig i något och börjar älska det man gör, då kommer passionen! Vi ska inte vänta på att bli passionerade innan vi blir aktiva utan tvärtom, bli aktiva först med något som vi gillar, engagera oss i det och börja älska det så blir vi passionerade i det! =)



What it does NOT say!
1. Hot and cold are opposites
2. Hot is the only option
3. Be extreme
4. Hot is about passion





Det var det jag tolka fram av det han sa iallefall!! =) Det var en grym söndag och på andra mötet kom min familj med =) + kusin Simon! :D Jättekul! Och det blev lite Jensenskäk efter mötet följt av fika hemma hos mig innan de bagav sig hem igen! =)

Veckan som väntar har mycket kul på schemat =) Tänkte gå på bibelstudie i kyrkan på tisda och på onsda tror jag det är hemgrupp iallefall =) Helgen är inte riktigt lika officiell :D Men det blir en fin vecka kan jag lova och jag kan fylla i mer med tiden :)

Ha det gött! =)




Tänk som han älskar en "simpel" människa som mig!!

Har varit mycket kyrka denna veckan och det har varit grymt!! :) Vill ju ha det så VARJE vecka!! :D Fatta grymt det skulle vara! :)

I onsdas var det ett Sisters-möte, borde tatt med mig någon kompis känner jag för det var ett grymt möte!! :) Det var en hälsocoach från Alingsås som var där och snacka och hon var så inspirerande och sjukt rolig!! Det var verkligen grymt!! :)
I torsdas hade vi rep med lovsångsteamet inför imorrn då, superkul! Första gången jag är med och det känns verkligen jättebra! :) Gillar att ha lite att göra i kyrkan! :)
Igår gick jag på ungdomskvällen för första gången med. Man vet ju aldrig va det är för åldrar på sånt men det var verkligen så sjukt blandat!! Massa folk i olika åldrar och "talkshowen" var asgrym! :)
Nu är det bara imorrn kvar men det är inte så bara!! =) Först och främst får jag vara med och leda lovsång + att Scott Wilson kommer till kyrkan OCH vi ska ha TVÅ möten!! Fatta vilken  grym söndag det kommer bli! :)
Kom dit!! =) Ett möte vid elva men sen äre ett för de lite morgontrötta vid två med!! Kan det bliii bättre lr?! :D


Det är en satsning i kyrkan nu under mars-april med som heter "en ny chans". Ni hör ju på namnet att det kan inte vara annat än bra!! =) Det jag tänker på är att det heter ny chans och inte andra chans. Vi får ju liksom inte bara två chanser av Gud utan han gav oss Jesus och lät honom dö på ett kors för att vi ska få en tredje, fjärde och femte chans med flera!! Han förlåter ju oss OM OCH OM igen!! Det är grymt!! Jag har haft såååå mycket chanser att det existerar ju inte och tanken på att jag har ÄNNU fler!! Det är ju grymt! Fatta vilken kärlek han måste ha till oss för att förlåta oss hela tiden. Han offrade verkligen sin son för att våra synder ska bli förlåtna, att han gjorde det för en "simpel" människa som mig, det är verkligen otroligt!! =)

"Detta är kärleken: inte att vi har älskat Gud utan att han har älskat oss och sänt sin son som försoningsoffer för våra synder"  ~1 Joh 4:10

Med tanke på allt han gör för mig så vill jag få göra något tillbaka! Använda det han har gett mig FÖR honom! Absolut inte för att jag känner mig skyldig till det utan för att JAG VILL! Jag kan räkna med honom och jag vill att han ska kunna räkna med mig!!


Ha det gött!!


Tack Gud för att du gav mig en röst! :)


RSS 2.0