Vår och mvg!! =D

Har fått rättningen av min labrapport nu! :D Fick mvg- visst att det är minus men det är fortfarande mvg så jag är verkligen störtnöjd!!! :D Har varit jättefin dag med, till lunch så vare typ grillbuffé, helt underbart och sen gick vi ut och satte oss i solen och spenderade tre timmar med socialt solande! Har verkligen varit helt underbart! =) Ska ner till Olivia nu och göra oss iordning lite och sen dra iväg för att fira valborg =) Det kommer bli trevligt!

Det är en bra dag och bara en vecka kvar! ;)

Ha det gött!


Frukost, plugg osså kaffe på det! =)

Gick upp tidigt idag! =) Klockan sex närmare bestämt! =) Skulle gå till BP och möta Jeanine vi typ halv åtta och sen skulle vi vidare in till Odenplan för en mysig frukost på Coffehouse by George =) Det var riktigt najs! Blev scones med philladelfia och marmelad! :D Latte och trevligt tjejsnack på det så var morgonen kirrad! =)

Jeanine vart ju till slut ändå tvungen att gå till jobbet så då fortsatte mina planer, stanna kvar på fiket och plugga i typ tre timmar! =) Det var skönt! Bra att komma ifrån skolmiljön så jag kunde få mig lite ro! :P Lite John Mayer i öronen, en mocha white och lite färsk apelsinjuice så gick studierna stadigt framåt! =)

Resten av dagen är flytande och jag har massa energi, kan vara allt kaffe eller om jag bara som vanligt är sådär lagom rastlös! :P hehe, kanske ska plugga lite till sen, får se det, känner faktiskt inget krav efter min flitiga förmiddag! =)

Nu ska jag göra något, vad vet jag inte men något! :P hehe







Har ju joinat Jeanine och skaffat mig Twitter nu med :P haha, kanske kommer bli lite mer inaktiv här nu då men finns ju där! =)

http://twitter.com/MinstaAlkebratt

Ha det gött

"The heart of life"

Så strax efter jag kände vilken skön dag jag hade och börja fundera lite mer över naturkunskapen och jag vet inte vad, bruksensemblen vi skulle ha nu ikväll så blev jag så sjukt stressad på något sätt! Magen bara vände sig ut och in och sängen var min säkraste utväg!! La mig ner för att typ krama om mitt täcke och kanske kan erkänna att det rann en tår eller två och allt kändes så hopplöst och så var min John Mayer skiva på och så kom den här låten, The heart of life, sjukt passande just då! Verkligen!! =)



"I hate to see you cry
Lying there in that position
There's things you need to hear
So turn off your tears and listen

Pain throws you heart to the ground
Love turns the whole thing around
No, it won't all go the way, it should
But I know the heart of life is good"




Man blev ju helt enkelt tvungen att ta sig i nacken och städa iordning rummet lite! :P







En bra dag med en dum mage! :(

Sov kanske inte så mycket inatt men i stort så är det här en bra dag! =) Har inte gjort så mycket kanske, var bara på halva lektionen sen fick jag massa ont i magen och gick och vilade den började komma tillbaka efter maten igen men nu tror jag den försvinner! =)

Tisdagar är konstiga mitt emellan dagar, händer inte så mycket! Tänkte sätta mig ner lite med naturkunskapen några timmar nu innan vi har vår bruksensemble ikväll =) Behöver egentligen öva på min sångläxa också, e meningen att ja ska kunna den utantill tills imorrn men får se om jag lyckas med det! =) Har lagt upp lite bilder från Lovisas bröllop nu på min facebook och bilddagbok också så de e ju bara att glida förbi om ni är nyfikna! =) det var verkligen superfint! =)

Nej nu ska jag sätta igång med lite ansvarsfullt pluggande! =)

Ha det gött!

27 april

Så enligt Hänt Bild ska det vara min turdag idag:P Jag tror nog att det stämde! =) Har varit en riktigt fin dag trots huvudvärken som hälsat på fram mot kvällen! =)

Ha det gött!

En riktigt intensiv dag!!

Börja klockan nio, jag skulle upp och in i duschen var det tänkt! =), blev självklart en liten snoosning först men sen kom jag igång minsan!!
Duscha och gjorde mig lite snabbt iordning, vädret var underbart så dissa sminket så jag skulle kunna sola sen! =) Halv elva sitter jag hos frisören och får håret fixat, det toppas av nåra cm och det känns såå kort men det är så rakt och fint så det får jag leva med! =) Kan bli lite krångligt imorrn bara, brukar vara svårare att få till en snygg frisyr när håret är nyklippt! =)

Efter frisören så skulle jag vidare för att köpa balsam och sen en snabbis förbi mammas jobb innan jag drog vidare för att hitta mig en bh utan band att ha under klänningen imorrn, börja jackten på Lindex men var inte riktigt nöjd och eftersom vi har en nyöppnad, öppna igår, KappAhl i stan så passa jag på och gick dit, mamma kom dit sen med och hon hjälpte mig lite så jag fick tag på min Bh. Sen vart det käk på den asiatiska resturangen, som jag inte kommer ihåg vad den heter, med syrran och Martin upp till Lindex för att köpa mig ett läppstift och sen hem via Lundåkerskolan.

Väl hemma var det inte över minsan, jag tog med mig mitt skolarbete ut i solen och låg där typ över två timmar för att göra klart en seg labbrapport, som jag verkligen hoppas jag blir godkänd på nu! :P Det blev in och renskriva den på datorn vilket tog typ ytterligare en timme, sen färga och slinga mammas hår. En vända till till kvantum för att köpa rakblad, hem igen för att fixa till klänningen. Märker att det va lite klurigt så mamma fick sy det medan ja titta på tv med dom där nere :P hehe, lite fusk ja vet! :P Sen skulle jag ju stryka den med, prova och se hur fint det blev. Slå in presenten till brudparet och skriva på kortet och NU sitter jag här! =)

Det har varit lite fullt sjå typ hela dagen faktiskt, men så e de ibland och det ska bli så fruktansvärt skönt att sova kan jag lova! =) Lite trist att jag inte hann prata när marcus ringde innan heller för nu kan vi inte snacka ikväll och det är ju bara knas! :P

Jaja, ha det gött! =D

Nya vårlooken! ;)

Nu har bloggen fått en liten make over inför vår och sommar iallefall! =) Hoppas ni tycker den e fin! ;)
Jag är ju nöjd o de ee la huvudsaken ändå! :P Är hemma nu iallefall, har inte kommit igång med plugg än, men sitter väl inatt och sen massa massa imorrn så hinner jag nog klart! =) Har ju faktiskt bara diskussionsdelen kvar, går rätt fort om man bara kommer igång! =)

Imorrn ska man till frisören, men tro inte för mycket, bara en toppning, så lite som möjligt! =) Men sen kommer det vara fräsht iallefall och kan fortsätta växa lite i lugn och ro! ;) Bussresan hem gick rätt fint, kolla på en film, center stage Turn it up.. igen! :P hehe Sen så satt jag och finula lite med bloggen så var faktiskt nästan klar när jag kom hem! =)

Visst skulle man kanske kunna göra den flashigare men gillar det lite enkla! ;)

Ha det gött!

Vårstädning pågår!

Dags för lite renovering av bloggen!! =)

Kyrkohistoria och hemresa! =)

Börjar dagen med ett pass kyrkohistoria idag då =) Det kan var rätt intressant ibland, det är så sjukt olika faktiskt! =) Sen är det iallefall morotssoppa med räkor till lunch!!! :D underbart!! Har längtat typ hela veckan efter det! :P hehe, Måste packa när jag käkat för bussen hem går halv tre så måste härifrån typ halv två =) Sen halv sju skulle antagligen en styck syster hämta mig i Jönköping och hem för att tagg för Lovisas bröllop! :D Ser fram emot helgen! Ska bli så kul, få klä sig fin och grejer! :D hihi

Nu måste jag springa till lektionen innan jag missar den! :P

Glöm inte bort att hänga lite på min och brorsans myspace!! ;)

http://www.myspace.com/allke


Ha det gött! ;)

Fem hottest! :P

Fyllde i någon sån på facebook innan med typ de fem jag tyckte var "hottest" :P, det blidde då faktiskt Channing Tatum som etta och Kenny Wormald som tvåa, vad ska man säga, har en liten svaghet för dansare tror jag! ;) Tänkte visa nåt klipp så ni har koll på vilka det är ;)  Börjar med ett klipp ur Step Up med Channing! =) Han spelar Tyler och är typ leadkillen! =) Sjukt nice! :D






Nästa klipp är på Kenny när han spelar Tommy i Center Stage Turn it up! =) Nästan så att han kan få en delad 1:a plats med Channing :P





Två av de bästa filmerna jag sett! :P hehe :D

Ha det gött!

Onsdag, sol och sång! =)

Okej solen kanske bara delvis stämmer! :P Ingen riktig sol ute direkt kanske men solariet var varmt och skönt! ;) Hihi :P

Sitter och försöker lyssna på min sångläxa massa nu så jag kan hur den går till sånglektionen sen iallefall, har ju glömt det under veckan så börja nu såhär 2 timmar innan lektionen! :P hehe, har glömt att göra uppvärmningen som jag egentligen ska göra varje dag med för att få lite mer behärskning över min huvudklang! :P jaja, har en typ jazzlåt som sångläxa iallefall,klart jag har hört talas om den förr men faktiskt inte hört den! :P Tänkte lägga in den så kan ju er allmänbildning öka om det skulle behövas iallefall! :P



"Cry me a river", en av alla tusen versioner som finns :P Sjunger den i något högre tonart tror jag däremot, måste ju som sagt lära mig att behärska huvudklangen så denna låten ska väl vara rätt passande till det =)

Nu ska jag göra mina övningar med :P

Ha det gött!

Naturkunskap med John Mayer

Ska hem i övermorgon =) Ska bli nice! Ska ju på bröllop, Lovisa, min barndomskompis, ska gifta sig! Hur kul är inte det liksom! :D Har inte varit på så mycket bröllop i mitt liv, bara några få avlägsna släktingar liksom så detta är superkul! =) Köpt present har jag gjort med minsan! :D hihi

Har fått en hel del plugg gjort av min laborationsrapport nu med! =) Känns skönt, vet inte om det är godkänt med annars har jag väl missförstått, får väl ta ett g i Naturkunskapen i värsta fall! =)

Har hittat en sjukt skön skiva att plugga till, John Mayers Continuum. Sjukt soft musik!!! =) Tänkte dela med mig av en av favoriterna! =) Om jag nu lyckats utan att strula till det! :P hehe ;) (Tack för hjälpen Jeanine! :D)

"Stop This Train"




Ha det gött!

Fredagsnöjen! =)

Freda och en helg framför sig! Helt underbart! =)Har precis suttit ute i solen och myst och funderar kring vad jag ska hitta på resten av kvällen, skulle ju kunna göra någon god mat och sätta mig och kolla på någon film, men känns så tragiskt att inte umgås med folk :P hehe. Nej jag står emot det där och har en fredag för mig själv tror jag! =) Imorrn ska jag in till stan med Olivia och dom, kolla på lite grejer som måste fixas, sånt är viktigt ju! =)

Nej det finns inte mycket att upplysa folk om för tillfället =) Det står väldigt still och som det ser ut nu så händer det inget speciellt i helgen egentligen.

Ha en bra helg! =)

Torsdag med efterrätt! =)

Så de ee torsda och förutom att ja missa min tvätttid så vare ju spenatsoppa till lunch ida och äppelpaj med vaniljvisp till efterrätt! :D Bästa lunchdagen i veckan, efterrätt varje torsda är riktigt najs! =) Annars hare blivit lite plugg ida faktiskt, inte lika mycket som det var tänkt men man tappar gnistan när man fick tillbaka förra inlämningsuppgiften där jag bara fick G+, har inte råd att få G, kommer jag sänka mitt medel och antagligen inte komma in någonstans! Har hört att det kommer vara fler som vill plugga till hösten med pga att arbetslösheten ökar. Får se hur det här går, men kommer jag inte in är jag ju körd! Måste hitta ett jobb, vilket jag antagligen inte kommer hitta för jag måste ju börja betala av min studieskuld efter ett halvår tror jag det är!

Har hällt ut mina potatisar ur vattnet nu iallefall, mätt och lekt med dom så får vi se om jag kan lyckas med den här labrapporten. Har ju aldrig skrivit någon innan så fattar inte riktigt hur jag ska göra med allt. Menmen :P Snart är det helg och det är ju bara underbart! =)

Ha det gött!

Tillbaka i stan! =)

Nu har jag varit tillbaka i Sthlm i nåra dagar, lr a typ tre och jag har kommit in i rutinerna :P Kom ju hit i söndass efter en snabbis hem med packning så bar det iväg till kyrkan där två möten väntade mig =) Var med i kids andra mötet så efter skulle vi packa ihop och städa och det tog sin tid faktiskt =) Kom därifrån typ halv nio =) Då begav jag mig hem och hade svårt att hålla mig vaken faktiskt =) Sjukt trött! :P

Igår så blev det en dag i sängen till stor del =) Men inte bara :P Sola en liten stund på dan med, i det skönaste solariet med aquafresh och grejer! :D hehe, det var riktigt najs! =) Sen blev det massa cs framåt kvällen med Klin, olov, conrad och Frändå en stund med =) Det va skoj, jag är riktigt kass, men det är kul! :D jag kan leva med att vara kass faktiskt ;) hehe Skulle göra min osmoslab igårkväll med med dumma potatisarna och precis när man vart klar så drog jag, klin, conrad och olov in till stan för att kolla på "män som hatar kvinnor", jag tyckte den var väldigt bra om jag får säga det själv ;) Trots lite småstöriga, smådryga stockholmare på ens högra sida så bar filmen igenom! :P haha, ne men den var kanske lite rå men samtidigt väldigt bra! =) Som olov sa, en bra deckare ska ju faktiskt få en att typ bli spänd, så man typ mår dåligt där ett tag! :P Då äre som det ska! ;)

Idag har också varit slappt, kompledigt så har varit hemma, kom på att jag hade rep med musikteamet från kyrkan ikväll med och kom nyss hem därifrån typ =) Det var riktigt roligt! Jag är inte med och sjunger i kyrkan som det är nu, men det gör inget. Jag tycker det är kul ändå! Med repen och det! =) Vet inte om jag skulle hunnit med det heller faktiskt:P Är jag inte med i Kids en söndag så är jag i NP så har la inte någon söndag över till musik just nu =) Men får se, om det blir häruppe jag pluggar i framtiden så kanske det kommer då! =)

Nu ska jag ringa Marcus och sen sova tänkte jag =) Vill komma i säng i tid eftersom jag börjar skolan imorrn, skulle vara gött att vara lite utvilad!! =)

Ha det gött! =)

Glad påsk då!=)

Ska jag snart bege mig hemåt Sthlm igen =) Ska käka frukost bara och fixa iordning allt sen drar vi =) När jag kommer tillbaka ska jag hem och fixa mig lite snabbt och sen dra till kyrkan var det tänkt =) Ska va med i Kids på andra mötet så ska försöka hinna gå på första tänkte jag =) Får se hur det blir med det! =) Sjukt trött är jag, hade egentligen velat sova sen när jag kommer hem men det e ju lite överskattat ;)

Igår var det påsk vilket innebar massa gott och viktökning! ;) hehe, på mornen så hade min syrra och hennes fästman gjort iordning en skattjakt åt mig som jag blev klar med efter frukost och som resulterade i godis, självklart i påskägg då! =) Sen vare bara att hålla ut till maten som bestod av påskbord, lax, ägg, jansons och grejer! :D Väldigt gott och man blev väldigt mätt! Självklart lämna man inget riktigt rum till efterrätten utan den fick man ju i princip bara trycka ner! :D Det va gott! =)

På kvällen blev det lite tårta med från pappas kalas! :D mums! Martin fyllde ju år igår med så =)

Det var en mysig dag iallefall! Träffa Jannie med, har inte träffat henne på jättelänge  typ =) inte mycket sen jag blev brunett iallefall =) Hon är asmysig så det va verkligen sjukt najs att träffa henne igen! Kan man lägga till henne i listan över personer jag träffa :P Trodde ju inte jag hade några vänner kvar här nere typ men har träffat massa skoj folk under lovet! =)

Kommer jag åka ner igen om två veckor på bröllop =) Det kommer bli sjukt kul! :D Första vännen som gifter sig så! :D hehe


Aja, ha det gött! =)

Om man skulle ta o färga håret? :P

Har köpt hem en intensivröd färg nu så allt är klart, frågan är bara om jag vill färga håret rött just nu? :P haha
Sjukt sugen e jag iallefall! =D

Ha det gött!

Trött blir man ändå! :P

Sitter och pluggar nu, med huvudvärk självklart eftersom jag inte kan sova ordentligt på kudden jag har, alldeles för puffig! Ingen stabilitet alls ju! :P Men blir nog att plugga hela dagen idag så behöver jag inte tänka på det imorrn =)
Går rätt bra, Gavin DeGraw lyssnas det ju på via spotify också! =) Vad skulle man göra utan det programmet i dessa tider! :P


"All I really want is you, you to stick around.."

Vad ska man säga?

Har haft några underbara dagar!, önskar jag kunde säga mer, men allt är inte läge att skriva här! =)

Önskar att dagarna var längre, kommer ta så lång tid till nästa gång om det nu blir någon mer gång, det vet man ju faktiskt inte! Önskar lite att jag kunde skriva öppet om allt med, men som sagt, allt är inte läge att lägga ut här! =)

Min dator funkar igen nu Btw och snart är det påsk! =) Det var tydligen laddaren igen, stiftet i, vilket är lite konstit eftersom jag köpte ny laddare och datorn strula från början, så jag köpte en ny laddare som va sönder då? Och ändå fick man betala nu igen! Det e la lite knas kanske! =) Men skönt att ha en dator igen!!! :P hehe

Igår ringde verksamhetsledaren från Vitsippan iallefall =) Och jag har jobb i sommar! =) Natt på äldreboende!!! :D GREAT!! hehe

Träffa Suss i Vmo innan! =) Tog en fika och tjöta lite nostalgi, vilket jag också gjorde med Sanna igår faktiskt! =)

Sjukt kul att träffa lite gamla vänner, vill ju inte förlora alla kontakter man äger och har! =)

Ha det gött!


Söndagstider..=)

Har varit en lugn dag =) Efter att man kommit upp så vare frukost, sen skulle vi fixa klart me lite detaljer ja o syster och sen så vart det många patienter, mat och en hel del patienter till! :P Kanske tycker att jag låtern sorglig men det är jag inte! Patienten "klockan" råkar vara riktigt rolig, och spelar ingen roll om man klarar ut den, måste änd göra den igen för man blir ju aldrigkanske riktigt tillfredsställd! :P hehe =)

Är lite trött, svårt o sova ju =( Menmen, en natts sömn och imorrn kommer Marcus =) Det blir nog trevlit ändå! :P hehe

Tänk om man hade haft något intressant att skriva, fast det vore ju tråkit! :P

Ha det gött! =)

Gomorron! =)

Vakna för kanske inte en evighet sen, men får mig inte mycket till skönhetssömn asså! =/ Funderar på om kdden stör min sömn, för puffig lr mjuk lr nåt sånt! Aja, igårkväll så umgick jag stört mycke med syster, vi fixade lite grejer sen drog vi till konserten med ungdomskören i missionskyrkan och där träffa man folk man inte alltid träffar! =) Det va kul, efter det drog vi hem till Lovisa, jag va kanske femte hjulet då eftersom lovis hade sin och Madde hade sin, men kände mig inte som nåt femte hjul inte! :P Kolla på vänner och sen käka vi lite kvällsmacka och drack te med hennes föräldrar med, det vart så skoj o mysit! =) Träffar la inte Lovis innan hennes bröllop nästa gång så! =)

Nu ska jag inte sitta här med, ska fixa maten med syster idag så måste göra mig i ordning så jag kan handla =)


Ha det gött!

Första dagen.. =)

Idag har jag lämnat in min dator, alltså jag har officiellt ingen dator! :O Lr det beror ju på hur man ser på saken kanske men inte hemma iallefall :) Sitter vid mammas och det kommer jag göra så mycket jag kan resten av veckan, fast min brorsa kommer hem imorrn så då har ja la inte tillgång längre! Bara han förstår att jag måste göra mitt skolarbete ändå!!!

Väntar på att sätta igång me hemligheterna med syster snart! =) Det kommer nog bli kul, kanske svårare än vi tänker oss men skit samma, det kommer bli bra! :D Tanken som räknas! ;)

Får se hur mycket jag kan uppdatera här i veckan =)


Ha det gött

I Gislaved igen=)

Kom hem nu för typ en timme sen kanske och landade framför mammas dator på en gång =) Måste ju ha nån att sitta vid!!:P Gjorde faktiskt min närvarouppgift med och fick alla rät denna gången! :D så nice! :D

Får se hur veckan blir men för tillfället sere ut såhär, imorrn ska jag hänga med syrran och aa syssla me lite hemligheter =) Sen på kvällen ska jag nog på någon gospelkonsert med ungdomskören i Gvd som jag inte visste fanns :P Och sen blire nog te och mys =) På söndag har jag faktiskt inte tänkt ut så mycket! Hoppas på sol så ja kan´plugga ute i trädgården och sola lite mysit =) hehe, så det ska vara, har någon nåt annat förslag så varsgod! :P

På måndag kommer nog Marcus med mycket mer än så vet jag inte just nu, man kan ju inte planera allt i livet :) På tisdag har jag en tandläkartid inbokad och onsdagkväll blire nog fika i Vmo med flickor från förr! =)

Det blir nog ett bra lov om det blir som jag vill! =) Måste klippa pappa i helgen med kom jag på men det blir la nån dag på det! =)

Nu ska jag ner och käka iallefall! =D Gratis mat!!!! =D

Ha det gött! =)

Städa, packa, hem imorrn! =)

Idag har jag varit så grymt effektiv igen! :D hehe, har börjat dagen med själavårdslektion med rektorn sen så efter lunchen plugga jag tills det var dags för musikteori =) Och efter den så slängdes det in en tvätt och sen drog jag vidare till solariet för att njuta lite i färgande värme! :D yes! :D

När jag kom hem därifrån så städa jag klart, då mena jag städa på riktigt, som att plocka upp allt från golvet när jag damsög och damma och våttorka och allt sånt smått som gör rummet mysigt! =) Tvätta klart nästan all smutstvätt med och om inte alltför lång stund så tänkte jag sätta igång och packa, antingen det lr plugga men drar ju hem imorrn så då måste det va klart! =) Vill man ju umgås så mycket man kan innan man drar så då äre ändå bättre att packa idag! =)

Nu funderar jag faktiskt på lite cs igen och sen så blire mat som gäller!!

Ha det gött! =)

Torsdamorgon..

Ännu en gång skriver jag utan att egentligen ha något att skriva faktiskt! :P Har iallefall fixat en klänning till Lovisas bröllop nu och det känns bra =) Kommer bli så fin så! ;) Ska sola sen idag med efter musikteorin tänkte jag =) Ska bara slänga in en tvätt först med... Nu blev det visst CS i tio min

ha det gött!

Aprilapril...

Sjukt dåligt! Har inte märkt av ett enda aprilskämt!! Vad är det med det då?! :O Nej, nu får någon försöka lura mig tycker jag allt! ;)

Har precis haft kör, det vart sjukt kul! :D Det var faktiskt lite klurigt men riktigt naaajs! :D

Aja, ha det gött! :D


En slapp onsdag! =)

Idag är så lugn alltså! =) Förmiddagen var ju inte mycket som hände och sången i eftermiddag vart inställd så har inte lektion förän tio i fyra, har gospelkör då! =) Det känns gött, kommer jag få en del pluggande gjort, om jag skulle sätta mig ner någon gång snart då! =) hehe =)

Jag är något så väldigt sugen på Jensens men det blir ju inget med det på ett tag, hade inte varit helt fel dock!!!=)

Solen skiner iallefall idag med så det hadeju varit najs att gå ut lite men känns som att jag borde fokusa lite på naturkunskapen faktiskt! =) Hade fått någon hemlig vän grej i mitt fack, tycker synd om denna människa för det är inget jag är bra på alls! :P Jag pratar nästan mindre med min hemliga vän än när de inte är hemlig vän, det får ju inte lista ut att jag har dom liksom! :P Fast det kan ju va så jag är snäll! ;)

Tiderna i påsk kanske ändras, eventuellt så ska jag stanna till söndaförmiddagen och inte till långfredan, men inget är bestämt så det är bara till att se vad som händer! =) Men mamma säger att det är en helg man ska fira med familjen och jag vet inte?! Jag brukar ju vara på läger! Men sant kanske inte är så kul att sitta ensam i Sthlm hela påskafton bara för att jag ska till kyrkan på söndan. Men det kanske fixar sig ändå! =)

Ha det gött!

RSS 2.0