Solsken, hopprep och tiden smyger sakta framåt! =)

Idag har det varit så underbart vår så att jag kan inte vara annat är överenergisk och superlycklig!! =)

Vaknade upp på Jeanines soffa såg genom persienerna att det som vänta därute var en blå himmel med sol! Kan man starta dagen bättre?!! :D Blev sen till skolan sen tyvär bara för det vart så sjukligt med trafik så bussen stog ju nästan still! Skulle kanske tagit pendeln istället! :P hehe :D Vi hade en bra första lektion! =) Att läsa och förstå bibeln och vi har ju bytt lärare där och tycker den nya funkar lika bra som den förra! =) Det är skönt att ha ett bibelämne där man inte bara lyssnar utan faktiskt får göra något med! =) Så fint! =)

Lunchen vart helt okej den me asså! =) Någon köttgrej med potatis! :P hehe låter super va?! ;) Nej men det vart riktigt gott vet bara inte hur jag ska förklara det! =) Hoppade lite långhopprep i solen innan med, det lär ju va sisådär en 7 år sen jag hoppa sist men det satt i där bak i ryggraden nånstans! :P Man kände sig lite lång kanske men men bara att krympa ihop så gick det bra! =) Älskar våren! =) Allt blir så mycket lättare när det ljusnar lite och saker och ting får nya perspektiv som hållt sig dolda i vintermörkret! =)

Tyvär går tiden sjukt långsamt ändå, det är bara tisdag! :P Men hem om tre dar och så vidare!.. hehe, sjukt diffus e jag men de som borde fatta fattar iallefall! =)

Ha det gött! =)

En tjejkväll + en.. =)

Sitter hemma hos Jeanine med henne och Emanuel, har precis käkat pizza som jag och jeanine gjort själva! :D Sjukt nice blev den om ja får säga det själv! ;)

Nu sitter vi och segar i soffan och kollar på Greys Anatomy (hur det nu stavas) och njuter av lite godis!! =) Har en underbar kväll! Men längtar något så fruktansvärt till lovet!! =) Komma hem och träffa folk!! Kommer bli riktigt najs! Fördriva tiden tills dess nu bara då! =) hehe

Jaja, nu ska jag faktiskt vara lite trevlig mot de andra nissarna som sitter här! =)

Ha det gött!

Tips om brorsans blogg!

Gå in på min brorsas typ serieblogg, den e riktigt gymt bra! =D är så stolt så över broderns talanger! :D

http://bilderobubblor.blogg.se/

En finfinfin måndag! =)

Det är månda och om nåra dagar åker jag hem! :D helt underbart!

Har precis kollat rättningen av mitt delprov i NkB, fick 54/56p så jag är HELT nöjd! :D trots att jag kom på rätta svaret på en fråga typ en kvart efter jag blev klar med provet så kan jag leva med det! :P Lätt värt fyra timmars plugg i fredas! :P
Området där jag hade fel var tydligen födans väg till cellerna så där ska jag läsa på lite mer =)

Annars äre en bra dag, ska till HM och köpa hårspray för mitt presentkort och sen ska jag till Jeanine och göra pizza och klippa hennes hår så ska vi mysa, kanske kolla lite på McDreamy! :) Det är så en eftermiddag i mitt liv ska se ut så är jag glad! ;)

Ha det gött! :D

Saknar dig käre dator! :P

Min dator har inte funkat i drygt en vecka nu! =( Vad ska jag göra?! Har ju inte hunnit fixa över alla bilder än! =/  Det krävs lite sorgetider till detta!! =(

Helt körd i skallen! :P

Blev klar med ett delprov i NkB nyss, hoppas detgick bra, kändes helt okej =)

Tänkte traska genom snön till Brommaplan för att köpa Zinktabletter, ska tydligen vara bra för hyn har jag hört så det kan ja ju inte må dåligt av att pröva! =)

Har pluggat typ drygt fyra timmar idag, är jag inte fruktansvärt duktig?! :D


Ha det gött!

Helg och lovet är bara en vecka bort! :D

Freda idag då! :D Så nice med helg! :D Men aa hade ju vart kul om jag hade haft något att göra med! :P hehe, vill använda min jacka!!! :D hehe

I helgen händer som sagt inte mycket alls, på sönda ska jag till kyrkan och det kära vänner är de enda planerna jag har!! =)

Kluddra ihop en ny låt igår, tycker om den för tillfället men det går ju snart över lr så! ;) hehe, längtar hem iallefall. Fast egentligen äre la lovet jag längtar efter! :D Behöver tagga till lite, har varit en litet seg vecka! Vet inte alls vad jag ska skriva! :P Inte konstit att man har så få besökare :D hehe, nu ska jag dra och fika iallefall, hoppas jag kan skriva något vettigt igen någon gång! :D

Ha det gött!!

Onsdagmorron =)

Så ja, tiden går fort! :P Om litedrygt en vecka åker jag hem på påsklov med allt vad det innebär! Det är typ bara två månader kvar i skolan sen äre hem på riktigt som gäller! :P Känns sjukt skumt! =) Sitter och väntar på lektion nu typ, ska sola sen efter och plugga tills sångkonserten ikväll =) Kommer nog bli en bra dag ändå! =) hoppas man ju på iallefall! :P hehe :D

Tack för allt igår alla! =) Det var en konstig och förvirrande dag, men idag är det rätt klart igen! =) Nu måste jag gå på lektionen! =)


Ha det gött!


Stöt och musik =)

Idag har jag haft en del lektioner men det har varit en effektiv dag också! =) Imorse hade vi eget arbete med ett församlingsprojekt som ska redovisas imorrn och vi vart så klara så! :D Jag är lite nöjd över att det blev gjort!! :D hehe, sen efter lunch så vare bara att gå på gitarrlektionen som följdes av sånglektion tillsammans med de andra tjejerna som sjunger i klassen, övade inför freda och nästa onsdag tror jag det var vi skulle sjunga på sångkonserten med. Halv lektionen var ena halvan av kompet med och resten av lektionen hade vi en annan halva av kompet =) Det kändes som att det blev bra och vi bestämde en reptid till imorrn med då! =)

Ett missöde på sånglektionen, jag fick seriöst en stöt av micken! :P Inte sån mini som man får ibland när man ska öppna dörr och så utan den gjorde ont =( Skulle lukta på micken för den luktade konstigt sa Anna och då gav den näsan min en stöt! :P Vad offrar man inte för lite nyfikenhet! :P hehe

Nu har jag suttit och pluggat lite Naturkunskap och är inne på ett kapitel om Kemi, inte såååå jättekul kanske! :P Men har läst ikapp för igår nu iallefall, ska jag bara läsa de sidorna som var planerat att läsas idag med. Jag är så dålig på den här sortens plugg, läsa och ta in är inte riktigt min grej! :P Men bara att öva och se till att fixa det! Har inte så mycket annat val om jag vill ha lite valmöjligheter med skola och så nästa år! =) Nu ska jag fortsätta läsa! =)

Ha det gött!

Inte kan väl jag!! :P

Nej jag kan inte sluta sjunga, det vore ju helknas! Kanske bara vila upp mig lite så jag kan tänka normalt igen, kanske pausa lite också och fundera på vad jag vill med musiken! =)

Imorrn är första riktiga skoldan sen praktiken och jag ser fram emot frukosten! :P Har planerat att både äta gröt och youghurt imorrn! :D yeeeah! :P hehe

Har pluggat lite natur ida me, fast det var inte mycket som skulle göras idag, typ läsa igenom lite välkomstbrev och grejer, läste nåra sidor med fast det var inte med i planeringen =) menmen.
Ansökte till högskolor med, tror jag väntar lite med att säga vilken skola som var vilket val, vill inte att det ska få påverka allt annat för mycket så håller inne på det litegran! =) Men lärarprogrammet vart det iallefall! :D Det kommer nog bli bra, det tror jag! :D Det hoppas jag om inte annat! =)

Ha det gött! =)

Måndag

Det är måndag och jag vet inte om det har att göra med dålig sömn lr vad det är men jag har tappat gnistan för något jag har brunnit för i hela mitt liv! Det har varit på gång ett tag, har la försökt förtränga det lr något men jag vill inte sjunga mer!


Hemma igen..

Då var jag tillbaka i stan igen och sitter i datasalen i skolan =) Väntar på ett telefonsamtal och sen ska jag soooova, läääänge hoppas jag! :D hehe, är ju ledig imorrn =) Ska bara börja med NkB och så repa inför freda antagligen men annars leeedig! :D Det är ju bäst är det! =)

Aja, avsluta när det vart väldigt spännande i one tree hill med så kommer la se klart femte säsongen av det imorrn med! =) Det är min plan iallefall ;)


Haft en bra vecka och nu laddar jag för en till!

Ha det gött! =)

Tillbaka till storstan..

Japp då var jag påväg hem igen! =) Sitter på bussen med lite one tree hill avsnitt och en telefon med musik att roa mig med. Veckan har varit bra faktiskt =) Förstår inte varför jag var så orolig, klart att Gud tar hand om mig! =) Har träffat en del så superhärliga människor! =) Deras ungdomar är verkligen guld värda och jag är så glad att jag fick träffa dom! =)

Sen blev vi väl omhändertagna av de flesta och det har varit en bra dock lite utmattande vecka! =) Nu ska jag tillbaka till Sthlm och om en vecka är jag tillbaka i min kyrka igen =) Förundrad över vilken tur jag har haft och hur välsignad jag är som hittade dit! =)


Ha det gött!


14 mars

Så idag är jag ledig från praktiken för att fira pappa =) Han fyller ju 50 år så han börjar väl bli stor nu lr vad man ska säga! :P Grattis iallefall!!! :D

Haft en veckas praktik nu och ska bara på gudstjänsten och sjunga imorrn med sen så ska jag tillbaka till huvudstan! =)
Det har fungerat bra, har fått vara med på en del olika grejer och titta på som tisdagsgruppen, svenska för invandrare, öppet hus, dagledigträff (mest pensionärer) :P Sen har vi varit runt på lunch hemma hos folk, varit riktig lyx, varit hos pensionärer främst då eftersom de ee lediga på dagarna och vi har fått riktigt god mat hela veckan! =) Igår var det tonår på kvällen med pingisturnering vilket jag tyckte var väldigt kul! :D Kom till semifinal iallefall, e ja inte duktig?! ;) haha

Min vecka har varit bra men ja har la varit lite trött såhär på slutet, inte så överdrivet mycket lugn och ro direkt! :P

Nu ska jag iallefall duscha och göra mig iordning, träffa lite släkt snart! =)


Ha det gött!!

Snart Borås..

Angående datorn så fick jag igång den igen, fast jag vet att det bara är en tidsfråga innan den krånglar till igen, vågar inte ens nudda sladden till laddaren.

Nu ska jag snart till Borås, packade precis klart och åker om 45min typ=) Jag är redo! :P hehe :D Ska nog få med mig lite godis på resan med, lång bussresa liksom =/ Om typ en vecka nu sätter jag igång med Naturkunskap B med, hoppas jag inte tagit mig vatten över huvet men borde väl hinna med det tycker jag =) Blir lite jobbigt om datorn ska ha knäpp men vi har ju en datasal med så! =)


Men jag lär la inte skriva här under praktiken tänker jag så ha en bra vecka!! =)

En dator kort =/

Har inte lyckats få igång min dator idag, den vill inte laddas så nu sitter jag på de stationära i datasalen, har ju inte råd att skaffa en ny dator den måste fixa sig!!!!

Jaja, det är torsdag och snart har ja min sista lektion för dagen och veckan =) Ska ha musikteori sen ska jag in till stan på utvecklingssamtal med teamledarna för musikteamet i kyrkan och lite senare mot kvällen ska jag hem till Cissi och käka lite och kolla på någon film =) Kommer bli trevligt =) Kände att det var dags att sluta isolera mig framför One tree hill ;)

Nu ska jag fixa mig lite och sörja min dator ;)

Ha det gött!

En morgon =)

Jag har så lite å säga, men kanske inte e så konstit eftersom jag låst in mig på rummet och sträckkollat på One tree hill i två dar nu :P hehe :D Men det är skönt på något sätt! Idag ska jag ta mig i kragen och göra lite nytta iallefall =) Ska städa och fixa med rummet efter skolan och sortera tvätten lite tror jag så går det fortare att tvätta inför Borås =) Sjukt frustrerande att jag har så lite koll om praktiken, det jag vet är att vi åker till Borås på lörda och ska va där typ en vecka, vet inte var vi ska bo, hur vårat schema ser ut om jag kunde vara ledig när pappa fyller 50, men svårt när kontaktpersonen inte svarar på mejl. Men jag får ta det som det kommer, hoppas det blir lite mer struktur bara för jag har inte så lätt för att slappna av om jag inte har koll.

Imorrn ska jag på utvecklingssamtal i musikteamet från kyrkan =) Det låter sunt, får se hur det blir med det där. Känner mig inte så mycket MED i teamet än eftersom det inte har varit så mycket rep och sånt som jag har varit med på sen jag gick med men jag hoppas det blir fler framöver =)

Nu ska jag blåsa håret så fryser jag väl lite mindre på lektionen sen :D

Ha det gött!


Tisdag.

Så praktiken närmar sig med stormsteg, åker på lördag. Jag önskar att jag såg fram emot det mer!..


Tillbaka till vardagen =)

Då var jag tillbaka i Sthlm, har haft ett jättebra lov! =)

Blev en runda till Gbg torsda-fre med ju och jag fick träffa underbara vänner! =) Det var verkligen inte helt fel! =)

Kom tillbaka i lördaskväll och det blev en kväll med Hannes och Klin framför tvn och OC =) Det är inte alls lika bra som one tree hill kan jag nog säga nu :D Hehe :D

I söndas så var det fullt upp hela dagen! =) Gick upp vi sju för att duscha och göra mig iordning eftersom jag skulle sjunga i Skarpnäckskyrkan och skulle va där till halv tio, åkte vid halv nio härifrån så jag börja tidigt så att säga :)
När den gudstjänsten var klar så vare bara att springa vidare på en gång till Hillsong på söder, skulle vara där till tolv och hjälpa till och det sluta typ kvart i tolv i Skarpnäck =)
Menmen, kom dit och satt på två jättebra möten! =) Eftersom jag inte ska dit på tre veckor nu så fick jag ju passa på att njuta! =) Hade lite svårt att slita mig från Waynes sen efter, känns inte bra att vara borta i tre veckor, känns som en evighet :P
Då tänkte jag på det att om jag pluggar i Gbg så kommer jag ju i princip vara borta en evighet på riktigt. Önskar verkligen att jag är redo för det! =) Jag har fått mycket från kyrkan och jag är ju lite orolig att det förändras i och med att jag åker därifrån men samtidigt måste jag ju lita på att det är något äkta jag fått tag på, att det håller bara jag fortsätter jobba på det! =) Gud är ju med mig i Gbg med, kyrkan har bara hjälpt mig närmre honom! =)

Jag har nog blivit en av dom som tycker att kyrka är jätteviktigt i det kristna livet, för nåt år sen lät det annorlunda kan jag lova! =)  Men man behöver stödet på något sätt, samlas i samma intresse, någon att bolla sina ideér med, en gemenskap! =) Så om det nu blir Gbg så ska jag stenhårt satsa på att hitta mig en ny kyrka där jag kan få känna mig hemma! =)

Nu ska jag ta det lugnt, åker till Borås på fredag så måste fundera över packning och sånt :P hehe :D

Ha det gött! =)

RSS 2.0