Hemma hos Marcus =)

Japp då hamnade jag hemma hos Marcus igen :P Var ju på kräftskiva igårkväll och när han skulle köra hem mig så blev det visst så att ja fick plocka ihop mina grejer och hänga med ut till ön, hade egentligen tänkt gå till kyrkan ida men jag gör det nästa sönda! =) Han åker ju snart till kreta så vill hinna umgås med honom innan det! =) Just nu jobbar han dock så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i sex timmar men nåt ska nog bli av =) Har ju dator och tv så borde överleva! ;)

Imorrn ska jag till optikern för jag vill ha nya glas iallefall till mina bågar men funderar skarpt på att köpa nya bågar också!! =) Titta runt lite när jag va där och boka tid och hitta några jag tyckte om så får se! =)

Jaja, kanske ska käka lite frukost nu! =) Ha det gött!

Börjar få lite ordning, kanske :P

Jag har börjat strukturera upp allt lite mer nu! =) Från och med denna månaden typ, en seriös budget med seriös uppföljning, spara kvitton och skriva upp inköp och grejer! =) Tränar upp min ordentliga sida! :P Jag vet att den finns där inne någonstans, ska bara se till att få fram den! =) Menar att jag går och plockar upp när det är lite stökigt måste ju innebära att det är någon sida av mig som börjat växa som inte direkt synts förut! ;)

Haft en trevlig vecka! =) I onsdags så skulle jag bjuda Marcus på tre rätters och det var riktigt najs, tycker jag iallefall! ;) Kan inte hjälpa att jag e en grym kock! ;) Det blev iallefall Lax Surprise till förrätt, en pasta med lax och räksås till huvudrätt och hallonmousse till dessert! :D Riktigt mums! =) Inte nog med det, min älskling hade köpt med sig en Ben and Jerrys till mig med som ja kunde slå i mig lite av på kvällen och som ja smaskar på nu! :D

Igår så vare dags för mig och Tessan att åka in till stan =) Köpte lite kläder bland annat (lugn inte över budget! ;)) och sen lite andra grejer, som pennor och sånt behövligt. Lite besviken för jag råkade köpa en vit hålslagare istället för svart! =/ matchar inte på skrivbordet!! :P

På kvällen åkte jag hem till Tessan och gjorde henne till en nyklipt brunett!! :D Det blev riktigt bra! Tänkte lägga upp före-efter bilden här =)

Nu ska jag titta klart på Top Model och sen åka och veckohandla!! =)

Ha det gött!








Mums!! =)

Mumsig trerätters!! :D









Stunning! =)

Tessan goes Brunett




Snart dags att sätta igång med plugg! =)

Så nu har jag lugnt hunnit slå mig till ro i Gbg =) Har fixat iordning mitt rum och hunnit med min och Marcus semester till Malmö! =) det var verkligen en riktigt mysig och trevlig lite semester, bodde ju på Hilton och det var så fint hotell!! =)

Rummet kanske inte var superspeciellt, men toaletten var riktigt najs och hissen som var med glasvägg mot stan så man hade superfin utsikt och frukostbuffen var riktigt najs! =) När man kom dit så sa man vilket rum man bodde på sen så blev vi placerade vid något bord! =) har inte varit med om bordsplacering till hotellfrukost innan :P Det kändes lite lyxit :P hehe, vi hade några riktigt fina dagar iallefall och nu är det bara en vecka kvar sen börjar skolan =)

Lite förväntansfull är jag fast samtidigt förstår jag att det kommer bli fyra jobbiga år! ;) menmen, det ska jag nog ta mig igenom!! =)

Ha det gött!!

Imorgon äre dags!! =)

Tiden har gått segt såhär på slutet men imorgon är det äntligen dags att flytta till västkusten!! =) Ska bli kul, ledig ett tag med innan ja ska plugga och det är också skönt!! =) Malmö på tisda med ju! Åker dit med Marcus och ska bo på Hilton! :D det blir nice!! frukostbufet!! :D hehe, sen ska vi på bio med och träffa två vänner, en från Hillsong och en som gick på Betel! :D Ska bli sjukt bra!! =)

Aja, ha det gött!! =)


Inne på spurtsträckan nu!! :P

Så månda ida, tre nätter kvar och sen drar jag!! =) Känns fint!! =)

I helgen fick jag träffa Marcus lite, han kom i lördas och så skulle vi till min bror, vi åt lite och köpte lite mat att fylla hans kyl o frys med!! :P Medan jag och Marcus var i affären så fixade Robert det sista med present som jag köpt av honom till Marcus, han fick måla tre tavlor=) Jättesnygga!!! =) Ska lägga ut dom så fort det går så får ni se vilken talangfull bror ja har! ;) Marcus var nog nöjd verkade det som!! Hoppas på det iallefall =) Han fick nån mer småsak men aa det var ju huvudgrejen :P

I söndas fick vi åka till Jkpg igen för jag hade självklart glömt min handväska med plånbok och grejer hos bror min så vi åkte in till Pingstkyrkan och hämtade upp den =) Sen fick jag bjuda min älskling på en fika innan vi åkte hem igen =)

Nu ska jag gå ner och klippa mamma, sen äre snart dags att åka tillbaka till jobbet =)

Ha det gött!! =)

En ledig natt kvar, nästa natt jag sover är i Gbg!! =)

Sitter och väntar på Marcus =) Han ska hit o hälsa på tills imorrn =) Åka till min bror ida, fixa lite, klippa honom och laga lite mat o sådär!! =) Sen hem till familjen, sova sista natten i sängen här innan Gbg =) Visst jag kommer sova mer i sängen, men inga nätter!! :) På torsda flyttar jag, det närmar sig verkligen, de flesta av mina grejer är redan där så det är jag och lite kläder som saknas sen är flytten klar!! =)

Ska börja leta efter någon kyrka när jag kommer dit med, får se var jag tar vägen.

Nu måste jag ju klä på mig så ja har lite kläder när han kommer! =) Han ska få sina presenter ida med!! lite nervös, tänk om han blir besviken!! =/ aja :P

Ha det gött!! =)


Börjar närma sig.. =)

Börjar närma sig en flytt till Gbg nu  =) Idag ska jag och pappa åka dit med mina grejer och om en vecka, nästa torsdag åker jag dit för att bosätta mig också! =)´Hoppas det här blir bra nu, men det måste det bli! Kan inte se någon annan utväg ;) Har bara fyra nätter kvar att jobba nu med, går på söndagkväll och drar av dom sen e jag klar och är ledig lite innan skolan drar igång! =)

Ha det gött!

Jag vill..

..hitta en bra, billig stålsträngad gitarr
..få uppleva en tid på Betel med hänget där igen
..spendera en söndag i hillsong(en helg i sthlm)
..flytta till Gbg
..massa mer.

Jag har det egentligen bra, men det räcker inte, det räcker aldrig, man är aldrig nöjd! Gräset är alltid grönare på andra sidan och när man väl går dit så vill man tillbaka. Varför kan man aldrig vara riktigt nöjd, stanna till se sig om och andas ut för man inser att man har det bra och inte "vilja ha" så mycket mer. 
 

Men sant man är ju i princip aldrig nöjd med sig själv, man skulle alltid kunna vara lite bättre, så de ee la klart att man har samma syn på omvärlden. Tänk om man bara haft lite mer (varit lite bättre) så man hade kunnat göra lite mer.
Än en gång så handlar det ju om att jobba med det man har, göra det bästa med det man redan har fått.
För det räcker ju egentligen. Det räcker gott och väl!!
När kommer vi inse det?

Ha det gött =)

RSS 2.0