Jobb och slit...lov?? :S

Det enda som fått mig att känna av lovet än så länge ida va sovmorronen annars har ja bara vart nyttig nästan hela dan :P

När jag kom upp så fixa jag med lite räkningar osv som skulle betalas och sen så skulle jag till gymnasiet till deras syv på komvux och skrev in mig på Naturkunskap B så jag kan söka högskolan i Göteborg också till hösten och inte blir låst till Sthlm =) Jag trivs väldigt bra i Sthlm och trivs sjukt bra i kyrkan men tror det är dags för mig att åka vidare ändå! =) Den senaste tiden speciellt har jag märkt hur mina nära vänner ändå är där borta. Kommer bli riktigt svårt att hitta en kyrka jag kommer trivas i lika mycket där, risken finns och jag är rädd att jag aldrig gör det. Men jag får göra det bästa av situationen och hoppas att jag fortfarande kan höra av mig till dom i Hillsong trots att jag lämnat om jag behöver det stödet. =) Men inget är säkert än, men vill inte ta bort valmöjligheten iallefall!=)

Efter jag vart hos Syv vare dags för en tripp till data center för att fixa mig en laddare till min dator eftersom min paja helt igårkväll :( Sen handla jag lite matgrejer :D köttfärs och sånt till en tacogratäng, som jag bara måste få säga att den vart riktigt najs! ;) Nu har jag precis fixat mammas hår, färgat och slingat och sen ska vi kolla på julkonserten från skolan =) mamma vill ju så gärna se det så då får ja ju med det igen :P hehe :D

Imorrn åker jag till Gbg efter ännu ett tandläkarbesök =/ Hoppas bedövningen släpper tills jag är där :P hehe :D
Ska hälsa på Jonas först iallefall, ska bli kul, har inte träffat honom på ett tag och han är en av de där vännerna som verkligen gör att jag vill flytta dit! =) Sen på freda så ska jag hänga lite med Tessan och kanske träffa Marcus med, får se lite. Men min tur att bjuda Tessan på fika denna gången iallefall! ;) Saknar henne! Sthlm är inte lika kul utan henne!!! (Hoppas du läser detta ;P) Det kommer nog bli fina dagar iallefall, träffa nåra av de vännerna som står mig närmst, aldrig fel! =)

Nu ska jag nog faktiskt träna om jag orkar =)

Ha det gött! =)


En vecka sen senast!

Det blir inte mycke uppdateringar asså =) Men varför skriva om jag inte har något att skriva? =)

Är hemma på lov nu, kom hem i söndas och har hunnit med två tandläkarbesök :( Inte min favoritsysselsättning direkt! :P Känns som om jag har en stor fet fläskläpp just nu! Men tror det håller på att lägga sig lite =)

Allt är inte alltid lätt och just nu är det svårt men jag är stark för jag har Gud! 

Psalm 23:3-4
"Han ger mig ny kraft och leder mig på rätta vägar, sitt namn till ära. Inte ens i den mörkaste dal fruktar jag något ont, ty du är med mig, din käpp och din stav gör mig trygg."

Livet kan ju inte alltid vara enkelt och myspys, då skulle man ju inte uppskatta det när det väl kom! =)

Predikaren 7:15
"På lyckans dag skall du vara lycklig, och på olyckans dag skall du tänka så: Gud har gjort även denna dag, och människan har inget att klandra honom för."


För tillfället kanske det inte är så himla enkelt att se ljuset men jag vet att det finns där borta någonstans och Gud kommer leda dit mig! =) Det är bara att hålla ut tills dess och göra det absolut bästa av situationen för jag älskar Gud och litar på att han finns med mig i allt och leder mig rätt!

Jag är stark för jag har Gud!!!


Tisdakväll! Snart helg!! ;)

Då har andra dagen denna veckan gått mot sitt slut med, har varit så fruktansvärt dålig på att blogg sen mitt brejk men ska försöka skärpa mig lite!
Idag så börjades dagen med en lektion i Nya Testamentet och vi snackade om Uppenbarelseboken, fyra olika sätt den tolkats på genom tiderna och så där, det var inte så mycket prat om sista tiden så utan det blir det mer av längre fram på våren. Låter som en sjukt tung kurs man har framför sig! :P

Efter skoldagen var slut så tog jag tag i mig själv och såg till att det blev ett träningspass av, har ju tappat flytet där med, när blev jag så lat igen? :P hehe :D Det var sjukt gött att ha tränat iallefall och fick den energin jag behövde för att åka ner till söder förr att gå på Team-träff med mitt team från Hillsong church hemma hos Eric. Måste säga att det var en riktigt mysig lägenhet, minisovrummet och allt. En sån lägenhet skulle jag ju inte tacka nej till direkt! =)

Det var en mysig kväll iallefall, man fick tjöta lite, det var lite snack om teamet och teamets plats i kyrkan och sånt. Och saker som ändå kan ha varit lite difusa blev så mycket tygligare. Sen kändes det bra att det kom upp hur olika personer fungerar på olika sätt i teamet men att det är okej.

Jag ska vara ärlig och säga att vissa söndagar när jag åker hem från kyrkan känner jag bara att jag har varit så kass och inte gjort någon nytta. Inte pratat med så många och sådär, och till en viss del så kunde jag ju faktiskt gjort bättre ifrån mig, kanske skulle ha bett lite mer över dan innan, men samtidigt så kanske jag gjorde nytta i det som jag faktiskt gjorde det mötet. Jag kan ju inte veta hur Gud har använt mig, han vet ju verkligen konsten i hur man gör något i det lilla. Det finns en vers i bibeln som jag älskar, Luk 18:27. I Bibel 2000 så står det att "det som är omöjligt för människor är möjligt för Gud". Den är så enkel den versen och så trygg på något sätt. 

Jag har inte så mycket att tillföra bara i mig själv men Gud kan använda det, som han ändå har lagt i mig, och göra något mycket mer än vad jag kunde tänka mig! Jag ser mig själv och jämför mig med dom runt omkring som verkar så mycket mindre blyga och mer färgstarka och allt vad det kan vara. Det gör ju att jag mår dåligt, att jag funderar på vad jag har för plats egentligen.
Ibland när man ska göra något i kyrkan känns det som om "varför kommer jag här och tror att jag kan göra något", men det handlar ju egentligen inte ALLS om vad jag tror att JAG kan göra, utan det handlar om vad Gud kan göra, hur HAN kan använda mig! Varför ska det vara så sjukt svårt att fatta ibland, för visst sitter jag och skriver ner det nu men om någon vecka kommer jag lika fullt tänka i samma banor igen. Varför är det så svårt att bara lite fullt ut på Gud? 

För mig, och jag tror att det är så för fler, så borde det finnas en ständig bön i att våga lita mer på Gud och sluta ta mig själv på så fruktansvärt stort allvar! Jag KAN INTE vara mer än jag är, men Gud kan göra vad han vill med det som finns i mig, han vill ju inte att jag ska vara någon annan! Ja menar om jag skulle köpa en hund så skulle ju inte jag vilja att den försöker bete sig som en katt? Sjukt sämst liknelse kanske men försöker bara få fram att det finns en mening med varför vi är som vi är och varför vi inte är som vi inte är!

Nu har jag svamlat massa igen! :P Ibland så blir det bara så, det får ni leva med! =) Jag är inte bäst på att formulera mig, men ibland vill man bara försöka få något sagt och då gör jag så gott jag kan! :D

Taggar inför helgen nu! Längtar efter kyrkan, hinner ju bara på ett möte, det vid 15, men det kommer bli grymt! =)
Ingen som har lust att hänga på? :)


Ha det gött!
 


En kväll i det blå!!

Såhär kvällen före den där kärlekstramsdan ;) så har jag kommit att tänka på mötet i kyrkan i onsdas. Det var helt underbart med mycket lovsång och nattvard och sånt sen fick jag en komplimang den kvällen med som jag verkligen inte kan släppa! Fast det vill jag inte heller för det gör mig så fruktansvärt glad att tänka på det! Tänker faktiskt inte skriva ut grejen för det känns lite skumt på nåt sätt, ni som vill får ju gärna fråga så kanske jag svarar, sen har jag ju redan berättat för de flesta! =) En komplimang vid rätt tillfälle kan betyda så sjukt mycket, och det jag fick höra i onsdaskväll kommer jag ju leva på hela livet! :D YEAH!!!! :D Sjukt uppmuntrande var det! Men men, nu har jag svamlat om det tillräckligt länge!

Ha en bra kväll! =) Hoppas ni får en fin såndär hjärtedag imorrn iallefall! =)

Första efter brejket! :D

Första inlägget efter min paus och den var la nyttig kanske, typ förra lördagen istället för att sitta här så satt jag i min fåtölj och kolla på Vänner i princip hela dan :P Men hann med en liten andakt med faktiskt och det va ju härlit! =) När man väl kommer in i en personlig andakt och "kommer igång" så vill man inte riktigt sluta, det är lite coolt att det är effekten som blir, man vill liksom inte sluta umgås med Gud när man väl lyckats få fokusering och kunnat släppa allt runt omkring! =)

Idag har jag iallefall än så länge varit och fyllt i min tatuering =) behövdes lite så, var egentligen inte så farligt men bäst och fixa när det ändå var gratis! :D hehe (så vet du det pappa och behöver inte oroa dig för att det kosta massa pengar! ;))

Ska in till stan efter lunchen sen och träffa Emma =) Ska hem och hälsa på i hennes nya lägenhet och det ser jag fram emot! :) Funderar på om jag ska dra förbi kungstappen på vägen, men får se! =)

Ha det gött!

En Paus...

Ska ta ett brejk från datorvärlden är det tänkt, kommer bara att kolla min mejl en gång per dag annars ingen dator på en vecka! =) Tror det kan vara nyttigt så att säga! Avstå från något som jag egentligen gärna inte avstår ifrån!

Men vi hörs om en vecka!

Ha det gött tills dess! =)

Klippt lite igen!

Fixa till luggen lite igen, ville ha den lite tjockare helt enkelt! =)



Sånglektionen

Har precis haft 40min gitarr följt av en och en halvtimme sånglektion så det har ju vart kul! =) Sången gick till en viss del bättre ida, hade lite mer självförtroende tror jag, känt mig riktigt kass det senaste men det börjar släppa lite tror jag. Ibland är det så, man hör sig själv och man bara i princip bläääääää! :P Sjöng Shackles det sista nu och jag har så FRUKTANSVÄRT svårt för den låten alltså! :P Sjukt tråkig, den låter så himla platt om man inte har en riktig soulröst att fixa den med och det har jag verkligen inte iallefall!:P

Tror jag ska träffa Johanna sen fast vet inte hur det blev har inte hört nåt mer. Men får se hur kvällen blir, kanske blir rätt tom men de ee lugnt faktiskt! Har ju säsong 9 av vänner att kolla klart på! ;)

Ha det gött!

Lunchtid

Okej, har man precis ätit lunch och dagen är halvvägs förbi, lr aa kanske inte riktigt men ändå!

Hade Gamla Testamentet-kursen innan och tror att det kom upp i och med att vi prata om Abraham när han är beredd att offra sin son Isak. Vi förstår kanske inte grejen idag, varför säger Gud att Abraham ska offra Isak för att sen ångra sig liksom men det är ju lite av en prövning liksom. Isak var ju sjukt efterlängtad av Abraham när han väl fick honom och då blev det verkligen något som han höll fast i och inte ville släppa liksom. Och jag har hört det förut och min lärare sa det nu "det man vill hålla fast vid måste man kunna släppa", tyckte bara att det på något sätt stämde in just nu! :P Djupare än så går jag inte in på det men aa! =) Alla behöver vi våra prövningar liksom, är jag beredd att släppa allt för Gud? Det innebär la kanske inte att jag måste göra det, men jag måste vara beredd på det liksom! Och jag tänker att det kan bli såna prövningar ibland, inte som Abrahams antagligen för det passade in i den tiden och många nu, därav jag iallefall är inte såpass "mogna" kristna att man skulle kunna göra en sån grej. Abraham hade ändå kommit en bit i sin tro liksom! =)

Gud prövar oss inte över vår förmåga!

"Era prövningar har inte varit övermänskliga. Gud är trofast och skall inet låta er prövas över förmåga: när han sänder prövningen visar han er också en utväg, så att ni kommer igenom den."
1 Kor 10:13

Tänker att jag kanske inte behöver tillägga något, bibelversen talar rätt bra för sig själv ändå! =)

Ha det gött!

God morgon!

Jag hade skrivit ett rätt så långt inlägg men jag ångra mig och nu har jag tatt tillbaka det! :P Skriver något annat sen istället! =)

Ha en fin dag! =)


En ändrad kväll!

Kvällen är lite ändrad i vissa punkter, jag ska inte till Nalen och lyssna på Felicia längre, orkar faktiskt inte. Istället blire en härlig hemmakväll med lite chips och någon film. Ska bli skönt, bara ligga i sängen och njuta, träningen är inställd, städningen är framflyttad och jag ska BARA gotta mig! :D De ni! ;)

Imorgon äre kursen i gamla testamentet som gäller, är ja inte pigg då så äre tyvär alldeles för lätt att somna! =)

Funderingar för framtiden som formas, jag kommer antagligen plugga känner att jag vill ha det, men valet är mellan lärare och undersköterska. Gillar ju att jobba på äldreboende, speciellt natttid och funderar på att skita i att folk tycker att det inte är värt att BARA vara undersköterska. Varför måste man ha en klassig utbildning när man faktiskt brinner för "skitjobben"? =) Aja! Får se lite var jag tar vägen!

Ha det gött!

En lugn tisdag! =)

Gårdagen avslutades tillsammans med Jeanine i Kungsängen hemma hos Emanuel, spelade något smart-spel mot honom och Elin och självklart vann vi! :D Hade ju ändå med siffror att göra! ;) Innan det bar iväg dit så fick jag ett ryck och klippte lugg igen :P det händer ju lite då och då som de flesta vet :P Lite tråkit tänker alltid att jag ska låta den växa ut ordentligen sen kommer impulsen och den ryker av! :P Men men det kan jag ta ;) haha


Idag så vare segt på förmiddan, trött o seg o grejer och kom på nu att mina grejer ligger kvar i klassrummet :P Så det kan gå! :P Ska nog till Nalen ikväll och lyssna på Felicia, blir bra, tills dess måste jag fixa rummet och förhoppningsvis hinna träna lite! :D Efter den här helgen så äre nog en bra idé! :P

Helgen! :)

Har precis haft en så underbar helg så det anas inte! :D

I fredags begav jag mig till Gbg och efter 6 timmar på bussen fick jag äntligen gå ur och det blev en fika med Tessan! :D Underbart! :D Hon skulle ju bege sig sen så då var det bara att vänta på lite mer sällskap, så vandra omkring lite i Gbg i typ två timmar innan nästa sällskap kom och helgen började arta sig ordentligt! ;) Och sen när Jeanine äntligen kom ner med så vare dags att under något stressade förhållanden fixa tavlan till Johan! Om jag får säga det själv så blev den så fin så! ;) haha, underbart! :D

Sen vare dags för lite mat på stan, vi åt på någon palestinsk resturang och det var la lite spännande så tur att vi fika efter bara så man blev mätt ;) haha

Det var en riktigt härlig fredag iallefall som avslutades sovandes hemma hos Jeanines jobbakompis! :D

Lördagen var min och Jeanines större delen av dan! =) Vi drog till ett fik på avenyn och vi satt där! :D åt frukost, lunch och kvällsmat! ;) haha Hon skulle ju bort till sin pojkvän sen men hon va så snäll och stanna tills Marcus kom in =) Sen fick hon i och för sig skjuts då me så de va la värt! :P Jag och marcus drog vidare till Linus och Tessan och där spenderade jag resten av kvällen. Det var verkligen hur kul som helst med allt! Så länge sen jag hängde med Tessan! Asgött! :D Vad ska man säga, det går verkligen inte att återge en sån här helg för ingen kommer förstå hur bra jag har haft det ändå! :D Men men, sov hos Tessan och Linus och va vaken så länge jag kunde så jag inte skulle förlora någon tid! :P hehe :D

Tidigt tåg hem på söndagen och direkt till kyrkan! Skulle vara i Kids så hade en del att fixa när man kom fram, fixa iordning lokalen och allt sånt, kunde ju inte släppa Gbg i tankarna så det vart lite påfrestande men när barnen kommit och vi lekte och sådär så blev det bättre iallefall! :P Man behöver ju bara ställa om sig egentligen så att säga så går det bättre sen! =)

Passion Church är numer Hillsong Stockholm är värt att nämna med! :D Kom dit någon gång om du har tillfälle! Riktigt bra kyrka! :D http://hillsong.se

Ida ska ja bege mig till Jeanine och sen ska vi vidare till Emanuel och ha det så trevligt så! =)

Ha det gött och tack för en underbar helg till alla inblandade! ;P

RSS 2.0