Två veckor kvar!! =)

Så om två veckor är jag i Gbg och häckar =) Fixar iordning i rummet kanske =) Lär mig stan, förhoppningsvis!! :P Det känns bra!! =)

Har köpt en ny cykel idag som jag kan ta med också, fick ju min gamla såld i måndas så idag slog jag till =) Blev en hjälm med!! :D E jag inte bara så duktig?! :D ;) Lägger in en bild så ni får se min nya fina cykel!! ;D

I helgen ska jag ta och packa ihop mina grejer, tänkte börja imorgon och sen får vi se om jag lyckas hitta på något mer, längtar bara till Gbg just nu!! =)

ha det gött! =)


En söndamorron =)

I fredagskväll åkte jag till min syster till slut, åt massa godis och sånt och titta på vänner och coyte ugly!=) Sen i lördas så kom Martin dit med och dom sjöng för mig när jag låg i sängen och så fick jag present och fint hemmagjort kort! =) Fick inlines!!! :D så efter ett Greys Anatomy så tog vi en liten runda och jag övade mig på att bromsa, det gick la sådär :P hehe men det var kul!! :D när vi kom tillbaka blev det lite mer tv innan vi åkte till A6 för jag behövde ju skydd om jag skulle åka, en snabbis in på Ikea innan vi kom hem och Madde gjorde pasta med kycklingsås =) Följt av supergod tårta!!! :D Det var trevligt och när jag kom hem hade klockan hunnit slå tio =)

Imorse har jag varit lite seg men nu sitter jag och försöker lyssna på en ljudbok, ska göra mig iordning lite snabbt och ut och åka inlines med Jannie!! :D det blir skoj!!

Ha det gött!!



Trött o seg

Så sjukt trött så jag vet inte vad jag ska hitta på ens, fick ju lönebeskedet ida och pengarna kommer på måndag =) Då ska jag betala min första hyra i Gbg =) Sen ska jag nog flytta in den 6e med grejerna och en vecka senare åker jag upp på riktigt =)

Idag får la bli en till tvdag=) Vet verkligen inte vad jag ska hitta på annars :P synd at jag inte har nåt att äta bara, sjukt sugen! :P Man kanske skulle ta o orka sig till affären ändå :P får se lite =)

Varför är jag så rädd för att dö och sista tiden och allt när jag nu tror på Gud och att det inte tar slut här?  Jag har så svårt att fatta det, jag är rädd att jag inte uppriktigt tror lr något, fast jag tror att jag tror så mer det att jag lurar mig själv. Och då kommer jag inte till himlen, det är en del och det låter invecklat men det är det med ;) Andra delen är nog att jag känner mig inte färdig här! Allt är så bra just nu och då känns det lite sådär att lämna, samtidigt ska ju allt vara riktigt bra sen, men det är nog bara svårt att förstå det med!! =)
Hoppas det är okej att tycka att allt det där är lite jobbigt, att det är okej =)

Ha det gött!!


En födelsedag följd av ledig helg =)

Så igår fyllde jag som sagt år och Marcus var så underbar att han åkte hit över dagen, hade med sig en nalle och blombukett med så nu har jag ett substitut när det tar för lång tid innan vi ses ;)

Det var en bra födelsedag =) Fira bara med föräldrarna och Marcus igår då =) Fick smörgåstårta och sen så vila jag och Marcus massa innan maten på kvällen strax innan jag skulle till jobbet =) När jag åkte dit  så åkte han hem. Nu är jag vaken efter ett nattskift och på lördag åker jag kanske till min syster annars e de oklart med helgen =) Men det känns bra ska snart gå ner och lägga mig i soffan, titta på Sytycd som jag spelat in nu när jag jobba sen ska jag äta upp smörgåstårtan och så ida med =)

Men det blir nog skönt! =)

Ha det gött!


Grattis till mig!! ;)

Japp idag har man åldrats igen och är nu 21 år då =) Det känns ändå mer okej än ja trodde:P har farat för denna dagen länge ;)

Väcktes nu på eftermiddan av Marcus och föräldrarna =) fick min nalle till slut, dock inte smiden ;) men det får väl gå bra det med! ;)

Lyckades fjäska till mig lite smörgåstårta av mamma med så har precis ätit mig proppmätt och nu ska jag umgås med min älskling lite!! =)

Ha det gött!! ;D

Firat med mat på Jensens =)

Mamma och pappa firade att de varit gifta i 30 år ida, inte dåligt alls vill jag säga!! =) Grattis!! Det blev en liten resa till Jönköping iallefall och lite mat på Jensens =)

Kom hem för en stund sidan fixade klart nya looken på bloggen och ska snart till jobbet =) Tar med mig tårta inatt som sig bör eftersom jag fyller år imorrn! =) hehe :D Skulle va skönt att få lite städat på rummet nu snart med men får se när jag får tid till det =)

Det blev en liten uppdatering idag bara, men har ju sovit halva dan så de ee inte mycket att lägga till!! =)

Ha det gött!

Har inte glömt!!..

Eller jo jag har nog faktiskt glömt att blogga lite =) Men har haft mycket för mig, massa jobb och sen var ja en helg hos mina föräldrar i husvagnen i Halmstad och nu har jag varit hos Marcus en helg med =) Har inte riktigt kommit för mig att sitta så mycket vid datorn! :P

Helgen har varit sjukt bra iallefall! =) Åkte i torsdas efter ett nattpass så var rätt så trött =) Men hade sovit några timmar och resten tog jag på tåget sen =) Tog en snabb fika med Jonas i stan innan jag tog tåget till Stenungssund där min älskling hämtade upp mig!! =)

Torsdan vart rätt slapp sen, vi  kolla på tv med lite folk och tog det bara lugnt innan vi gick och la oss! På fredagen vart det ju fint väder att ta vara på så då blev det stranden som gällde!! =) Jag invigde en bikini och tog första "riktiga" doppet i havet(ansiktet var aldrig under). Sen fick vi åka hem så jag kunde göra mig iordning för kvällen, skulle grillas med Marcus jobbakompisar=) det var trevlit, spelade kubb och jag fick ner den första pinnen!!! :D (den enda jag fick ner men ändå!) ;) Fick en present av marcus innan vi gick dit med!! =) Ett superfint halsband som jag hade på mig under kvällen! =)

Lördagen skulle vi fira min födelsedag! =) Fyller inte förän på onsda men jobbar ju då så! =) Vi tog en lång morgon och sen så blev det lite mat innan vi begav oss ut på äventyr ;) Nej men vi åkte till smedjan och hälsa på lite kort och sen skulle vi till Stenungssund för att ta en fika men de stängde typ 8min senare så vi köpte med oss istället! :D Ännu en underbar islatte fick jag tag på! :D hihi, på vägen hem så stanna vi på Ica för att köpa lite grejer så vi kunde göra en enklare hallontårta och den vart så god så god ska ni veta!! ;) Fick en till present med! =) En parfym, Puma, flowing lr nåt sånt =) Luktar väldigt gott! ;) Vi gjorde kanske inte så mycket men det var ändå en underbar dag för jag fick spendera den med Marcus!! =)

Söndagen lyckades jag få oss att sova länge igen!! :D hihi, vi hade liksom inte så mycket att göra innan vi skulle till bryggan för bryggmöte med Marcus kyrka på kvällen, det var någon som spela och sjöng och Marcus hade han om ljudet så jag fick vara med och hjälpa honom lite med det, okej jag kanske inte var så mycket hjälp men ändå! :P hehe När vi kom hem kolla vi på den där anna nicolefilmen och kolla på lite hotell i Malmö för ett besök i staden och japp vi ska dit i Augusti! =) Ska bli så mysit!! Gillar Malmö skarpt!! =)

Idag blev det brått och jag skulle hem =) Missa tåget i Stenungssund så fick skjuts till Gbg och nu väl hemma, ska jag snart jobba =) Kommer inte träffa Marcus mycket mer nu innan flytten, kanske inget alls, våra jobbscheman är lite för knasiga så det verkar inte funka!! :( Men vi har ju mobiler så jag klarar mig nog ändå! ;)

Ha det gött!!



Snart dags att åka till västkusten igen!! :D

Efter första arbetsveckan så ska ja bege mig till Tjörn imorgon och träffa min älskling!!  =) Det gick ändå rätt bra med jobbat, hade ju bara tre nätter men kan va bra med mjukstart ;) Idag har jag annars fått en del uträttat faktiskt =) Jag kommer upp relativt tidigt för det första, 10 blev ja väckt av telefon och gick upp =) Sen skulle jag åka till affären med mamma och köpa lie mat och sånt som jag behöver när de inte är hemma nu!! =) En tripp förbi apoteket på hemvägen, köpte solskydd och aloe vera =)

När man kommer hem så sätter ju världens åskoväder igång så ur med alla kontakter och sittning på altanen =) Två brandbilar ryckte ut och det var rejält så skulle inte bli förvånad om det var pga av blixtnedslag båda gångerna!!! =)

Nu har jag precis klippt pappa och färgat och slingat mammas hår och snart ska vi käka en grillad hamburgare och ta det lugnt resten av kvällen =) Ska ju bara vara på Tjörn från lör-sön så behöver inte direkt packa heller!! =) Känns riktigt bra!! ;) Får inte glömma husnyckeln bara, skulle bli så jobbit då eftersom mamma och pappa åker på semester på sönda! :P



 

Ha det gött!!

RSS 2.0