En ny vecka =)

Idag är det ny vecka och massa nytt plugg =) Ska snart till skolan och förbereda det sista med min basgrupp inför seminariet sen i eftermiddag måste jag plugga lite inför nästa seminarie =) Marcus ska ringa till vårdcentralen idag och försöka få en tid, så lycka till älskling!! =)

Jaja, måste lägga på lite smink och fixa till håret =) Ha det gött!=)


En liten gitarr som jag ska införskaffa!! =)

Var och kollade på lite gitarrer med Marcus för ett tag sen och hitta den som jag ska ha!! :D Tänkte bara lägga in en bild för pappa ville se! =) Jag kan inte jättemycket om gitarrer men den va skön att spela på och så va den snygg såklart! ;P




Är den inte fin?!?! =) Vill ha nuuuuu!! =/ Orka vänta två veckor liksom! :P Tänk om den försvinner!?! :O

Ha det gött! :D


Blev ett kort läger!! :P

Hängde med Marcus på ungdomsläger med deras kyrka i måndas, de var lite sån kickof för ungdomsarbetet. På kvällen så satt jag i bilen igen och fick skjuts hem av Marcus :P Jag orkade verkligen inte, hade ignen energi till det lr nåt sånt =) Så då blev det lite annat i helgen! =)

Igår på mornen så hängde ja med Tessan till gymmet :D Det är faktiskt kul och träna, vi ska dit på månda igen =) Har sån gratisvecka nu :) Sen blev det lite bowling på kvällen med Tessa, Linus, Carro, Ch, Johanna och Joel =) Det var riktigt skoj! Körde tjejerna på en bana och killarna på en! =) Sen drog vi hem till Tessan och Linus och kollade på film, den senaste Batmanfilmen =) har bara sett slutet på den innan och jag tyckte den var helt okej! :D Fick ju lite av Tessans goa snickerskakor med såatte! :D Det var supermys! =)

Ida åker Marcus hem från sitt läger men han tror att han e sjuk! =/ Typ Öroninflammation, hatar den sjukdomen, gör så gale ont!! :P Hoppas han blir bra snart!!! =)
Själv har jag bara min hosta som hållt i sig efter min lilla förkylning, skulle bli väldigt lycklig om den också skulle vilja lugna sig nu! ;)

Ska iväg och handla nu iallefall, har typ inget bröd!! :P hehe

Men ha det gött!!

En sen natt! =)

Sitter vaken och väntar, men det är inte helt i onödan!! =) Om några timmar är Marcus i Sverige igen och ska åka och möta upp honom!! :D Inte en dag för tidigt!! =) Klart man saknar någon man tycker om men jag har verkligen saknat honom!!! =) Tror aldrig vi har pratat såhär lite i telefon med varan när vi inte kunnat träffa varandra! =)


Petronella ska hämta upp mig vid två iallefall så åker vi till flygplatsen och hämtar hem pojkarna! =)

frågan är vad jag ska hitta på tills dess?:P Bara för att ja inte ska sova så känner ja mig väldigt trött! :P haha, så typiskt! :D

Ha det gött!

Träna, läsa och Liseberg! :P

Igår klippte jag mig!! :D Det blev gjort och det blev snyggt!! =) Lite kortare än på bilden jag la upp men riktigt najs! =)


Sen blev det lite tacos hemma hos Tessan innan jag åkte in till stan för att träffa Johan, elin och sofie =) käkade igen! :P Sen skulle vi hämta upp emanuel på flygplatsen och åka vidare till Mölnlycke, till en kyrka där. Måste få säga att när man umgås med två par så saknar man inte direkt sin pojkvän mindre!! =/ Tycker han har varit på Kreta tillräckligt länge nu! Dags att komma hem! ;)

Nu kommer snart Tessan och Linus och hämtar upp mig, vi ska åka och träna, det är sån gratisvecka på gymmet nu så ska bygga lite muskler ;) hehe, sitter och lyssnar på en studiebok som ljudbok tills dom kommer, så riktigt segt verkligen, men hoppas att ja hör lite iallefall så jag har ett hum sen på seminariet =):P

Sen ska jag till Liseberg med, träffa Johan och hans vänner igen! =) Det blir skoj, men blir ju lite sen nu när ja ska träna med! :P hehe, men det får tas! =) Måste ju ta hand om mig!!! ;)

aja, ska gå nu! ha det gött!!


Första föreläsningen och kanske ny frisyr? =)

Idag har jag första föreläsningen! =) Börjar halv ett så än e de lite tid kvar ;) Igår vare massa info så det känns bra att nästan få komma igång nu iallefall! =) behöver dock fixa en bok till såde ee bara att leta :P

Aja måste röra på mig om ja ska hinna in till stan, har kollat lite på någon ny frisyr. Lägger upp en bild med min tanke så får ni kommentera och säga vad ni tycker! =)




Det där är det jag tänkt! =) Vad tycker ni?

Ha det gött!


RSS 2.0