Ett passivt sinne..

Läste precis en bit ur ett kapitel i "Striden i ditt sinne" av Joyce Meyer som handlade om passivitet och hur det ger utrymme för satan att "bygga bo" typ, det blir ett tomrum där han kan lägga in tankar som inte är sunda och på så vis få bort mig från Gud. Sen om man "jagar bort" satan så måste man lära sig att fylla det tomrummet med bra tankar för annars finns det plats för honom att komma tillbaka till.

 

Helt seriöst...denna gången kommer han inte få lyckas att sänka mig!! Även om det är tungt så ska jag tillbe och söka Gud istället för att dra mig tillbaka, med honom klarar jag detta!! Jag ska tagga till nu för jag har en sommar framför mig! :D




Satan ska få se att jag inte ger efter så lätt och även om jag inte kommer ha så mycket tillfälle till o gå till kyrkan i sommar så ska jag ha en underbar gemenskap med Gud by my self! :P Det kommer inte finnas mycket till tomrum kvar i mitt sinne!!


Jag redan har valt Gud och det valet gäller för evigheten!! Satan kan få kämpa hur mycket han vill men jag kommer inte lämna Gud för jag vet att han ALDRIG kommer lämna mig!!





Var på bröllop i helgen, superfint vare!! :) Lägger upp ett par bilder här! :)

 




"Tv-fasta"..

Sitter egentligen och pluggar nu så bara en kortisbrejk det hära! :P
Kom på innan för någon minut sen att jag vill fasta och Tv-fasta lät smidigt och hälsosamt, "rena" mitt sinne lite. Nästa tanke var.."Men då missar jag ju Top Model", vilket förövrigt visas i repriser just nu, alltså avsnitt som jag redan har sett! PLUS att hur hälsosamt program är det att vara fast vid egentligen?! Jag BEHÖVER nog min Tv-fasta sere ut som! :P Tänk vad jag kan göra istället...typ plugga ikapp massa så att sista månaden inte blir alltför jobbig. Tror det kan vara bra för även om jag inte bara sitter och är "genomhelig" under min "faste-period" så är det nyttigt för min kropp, mitt psyke och min stressnivå och Gud vill väl att vi tar hand om oss eller? =) Tänk vad jag kan göra om jag blir såpass "icke-tankspridd" att jag kan uppfatta vad Gud sedan vill använda mig till?


Tror att det finns mer för mig än ett liv i en soffa framför en TV med massa ytliga (dock så roliga) program!



Ska bli intressant att se om jag kan hålla mig borta från Tvn i en vecka, har ju ändå kollat väldigt flitigt på TV i sisådär 12 år, sen Tvn kom in i rummet :)


Menar inte alls detta inlägget i syfte att döma någon som e lika kär i dessa "ytliga" program som jag är, det tar bara lite för stor del av mitt liv så att säga :)


Ha det gott! :)

RSS 2.0