Hemma igen! =)

Känns som om jag borde skrivit mer än jag har gjort senaste veckan! Har ändå hänt litegran! Var som sagt på Grönan, så sjuuuukt roligt var det! Liseberg är ju bättre men man blir som ett litet barn igen när man springer runt bland karusellerna! ;) Den nya, insane, var så sjukt najs!! Åker ni dit så måste ni prova den asså! =)

Fick mit betyg i naturkunskapen med, Vg blev det =) Nöjd och ska hämta ut nån dag i veckan nu och sen skicka in det så jag kan komma in i Göteborg, håller för fullt på att kolla upp allt det här med boende, det e ju inte enkelt direkt, men det löser sig nog!! I den här ordningen går min prioritet! Först ska jag faktiskt komma in på min utbildning sen måste jag hitta någonstans att bo och sedan sätter letandet efter en församling igång! Har fått lite tips som jag ska besöka men får se, det är nog inte enkelt det här ändå! =)

Imorrn äre dags att ta itu med upppackningen endel =) Har nästan ingen golvyta alls på rummet, fullt med kassar och kartonger!! Helt sjukt!!! Men ska rensa det gamla och sen fixa det nya! Det kommer nog ta ett tag, ska ju gå brevid på jobbet två nätter i veckan med så då förloras lite tid, men ska nog ändå hinna klart under veckan, sen ska jag ju till Tjörn och hälsa på min underbara så då finns ingen mer tid för sånt ju!! ;)

Ha det gött!

En enda vecka!..

Bara en vecka kvar här uppe nu! En helg, en söndag i kyrkan, en städning och packning och sen är jag borta! Känns helt sjukt ändå!! Men har haft det bra senaste veckan alltså! Har inte ens tatt mig för att uppdatera bloggen ju! ;) Lördags förra veckan var jag ju på Sisterhood Tea Party med Hillsong! Det var så sjukt mysigt!! =) Allt var så fint och mysit med fina rosetter kring servetterna! Supergoda scones, väldigt gott te och massa underbara tjejer!! =) Självklart var det inget minus att det var massa väldigt uppklädda killar från kyrkan där som serverade oss och passa upp på oss!! :D Lina feeda oss med lite undervisning och vi fick varsin ros när vi gick hem! :D Verkligen ett par underbara timmar.

Betelstock höll ju på på skolan under tiden, jag fick sticka ifrån några timmar, sjöng med gospelkören och sen min ensemble innan jag sprang iväg, men det höll på ett tag till när jag kom tillbaka och efter att alla stuckit fanns det en del fika kvar så det vart ju bara till att hugga in! ;) hehe

Själva skolveckan var rätt lugn =) Igår så hade vi sista själavårdskursen och vi läste om gåvorna som vi skulle ha enligt testet vi gjorde =) Sen prata vi lite om det och på eftermiddagen hade jag en sånglektion, har förövrigt två kvar så jag ska nog förhoppningsvis lyckas bli klar med låten iallefall! =) Sjunge "I have nothing" av Whitney Houston och det är faktiskt inte det lättaste att sjunga någon av hennes låtar men en utmaning! =)

Har långledigt nu iallefall, idag blev det tre filmer och massa tvättning och imorrn ska jag göra mitt teoriprov i Naturkunskapen och på lördag blire först picknick med skolan och sen vidare till Grönan!! Det ser jag väldigt mycket fram emot ska ni veta!! =D

Jaja, ha det gött!


Så fint vare dukat på Afternoon Tea!! =)
Var jättekul att man fick vara med och
hjälpa till innan!! =)

Godnatt! =)

Har gjort lite småändringar på bloggen och ska gå o lägga mig nu vare tänkt! =)

Betelstock imorrn, ska sjunga med gospelkören och min bruksensemble, det blir nog skoj och sen drar det vidare på afternoon tea party med massa tjejer från kyrkan bland annat! =) Ser fram emot morrondagen men den börjar tidigt och kommer hålla på ett tag så lite sömn vore inte fel! =)

God natt!!

Om två veckor samma tid...

..är jag antagligen hemflyttad!! Helt sjukt ju!! Kommer säkert hålla på att packa upp för fullt och ha en lång sommar framför mig och en oviss framtid och höst! :P Hehe, inte för att vara dramatiskt, men det är sjukt jobbigt när man sökt utbildning såhär och verkligen inte har nån koll på hur det kommer att gå för en! Min tanke är att jag förhoppningsvis kommer in på min utbildning, hittar lägenhet och flyttar till Gbg. Självklart måste Tessan komma in på sin med så vi kan ha "plugg och te"-dagar!!  Viktigt! ;) Sthlm har ändå inte varit detsamma utan henne, fast nog äre svårt att lämna! =) Har fått en del sköna vänner på skolan nu och kyrkan e ju ändå inte alltför lätt att lämna! Men jag vill så gärna till Gbg nu att det tar över ändå! =)

Men får se vad som händer, fortfarande oklart men nåt ska det väl bli av mig ändå! ;)

Ha det gött!

En helg och det är snart dags för hemresa..

Det här året har gått så sjukt fort, speciellt våren, fortare än Skarpnäck känns det som och jag ska snart hem!!

I helgen vart ju iallefall Marcus här och det vart massa mat på jensens med honom och några andra tjejer och sen vare Unn och Linas fest i lördags med. Vi var några av dom som skulle dit lite tidigare och käka lite grillat!! Det var riktigt najs och jag tyckte det var en trevlig fest trots att vi drog tidigare =) Skulle ju upp tidigt på söndagen eftersom vi skulle till Hillsong och vara där hela dagen! Det var bra, visst att det va samma predikan på båda mötena denna gången men det gjorde nästan att det fick sjunka in lite till andra gången! det var fint!! =) Fika på Waynes efter sen åkte vi hem till bromma igen.

Lovis och David var på väg hem från Gislaved idag med så vi gick och mötte dom vid deras tunnelbana och följde med dom hem och drack en kopp te och sådär! Det var väldigt mys! Svårt att tänka sig att dom faktiskt är gifta nu!!!!!!! :P hehe

Igår åkte iallefall Marcus hem och jag såg på min lilla nerräkning att det faktiskt bara är två och en halv vecka kvar, det är ju nästan dags att börja packa ner lite smått! :P Kanske lite överdrivet men snart så! =)

Ikväll så äre ensemble först och sen om jag hinner så bär det vidare på connect! Hoppas jag hinner, var så sjukt länge sen jag var med på connect nu!

Ha det gött! =)

Ett underbart veckoslut!! =)

Blev klar med allt plugg i naturkunskapen för denna veckan igår och nu behöver jag bara ta det lugnt resten! :D Underbart!! Idag är det soligt och fint så planerna är ju att sola lite och sen städa fint på rummet, kanske ta en kort springrunda(fast den blir nog imorronbitti) Det ska vara en skön dag! :D Vi har lyckats få vår lärare att fixa så vi inte behöver flytta ut från internatet förän lördagen istället för fredan den veckan vi slutar! Känns bra! Fast jag kommer ju dra på fredan iallefall så kommer inte va med på fredasmyset! =) Hoppas på att folk kommer va uppe länge på torsdan också!! =)

Imorrn så får jag lite besök iallefall!! :D Sjukt najs! Sen på lördag blire Jensens med min gäst och lite andra tjejer!! :D Kommer också bli så sjukt underbart!! =) Kyrka på sönda och sen är helgen slut! En underbar helg blire allt! Ett underbart veckoslut!! =)

Ha det gött!

Flera underbara dagar! =)

Tre dagar har man suttit ute i solen nu! Det är så sjukt underbart! =) Lite färg har jag fått med men de ee så tråkigt för när man sminkar sig så döljer man ju det! :P hehe

Ska till kyrkan snart, det blir trevligt =) Jag önskar att jag var ledig båda mötena men är ledig första iallefall så är jag med kidsen på andra! =) Det blir nog bra! Brukar kunna bli så sent bara. =)

Nu ska jag lämna och ha en trevlig söndag i Hillsong Stockholm!




Ha det gött!

solsolsolsolsol!!!!

Underbart väder igad igen och här ska lapas! :P Tänkte gå ut efter frukosten, ta med mig naturkunskapen och lägga mig i solen ett bra tag! :D Underbart!!!! Imorrn skulle det bli sämre väder men det gör mig inte så mycket! :P Ska ju till kyrkan!!! :D hihi Då har jag det bäst där istället! =)

Nej nu ska jag käka lite frukost så jag är redo för min dag sen! =)

Ha det gött!

Bara massa sol!!! =)

Igårkväll var en riktigt mysig kväll, vi gjorde oss iordning tillsammans nere hos Olivia och sen drog vi vidare in mot stan, gröna linjen till gamla stan och där byttes det till röda linjen till hornstull och vi landade på en filt på en park där, Tanto =) Supermysigt var det och det va sjukt mycke poliser men de ee najs för de ger lite trygghet =) Vi satt inte där hela natten utan gick vidare till MariaTorget och mötte upp Lina och Unn och några av deras vänner och hängde på till Kajsa som typ bor där på MariaTorget och sen tog kvällen slut! =) Det var trevligt men nu är jag ändå rätt trött! :P hehe

Ska snart sätta igång och läsa lite ur min naturkunskap innan jag går ut i solen och myser!!! :D yey! :P Helt underbart är det!! Fatta gött om det skulle vara sol hela helgen, man skulle ju inte annat än stormtrivas! ;)

Nej nu ska jag komma vidare i livet! =)

Ha det gött!

RSS 2.0